Värmekudde-KRAAM

199 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: KRAAM

En underbar liten hjärtformad värmekudde som kan användas till många olika saker. Detta fina hjärta är en ljuvlig present till alla som behöver lite lugn, värme och omtänksamhet.

Lägg den varma kudden på det ställe på kroppen som behöver det. Låt värmen lindra det onda. Det kan vara tex mage eller ryggslut.
Sitter du mycket framför datorn fungerar den som ett handledsstöd och förebygger musarm. Jag använder min dagligen till detta !

Är du nybliven mamma kan en varm kudde lindra och förebygga mjölkstockning. Är din bebis frusen eller orolig så prova att lägga ner den varma kudden i barnvagnen och se om den kommer lättare till ro. Prova om kudden kan lindra din mensvärk.

Vetekudden kan även användas tvärtom genom att du gör den kall. Lägg den på pannan eller ögonen för att lindra huvudvärk och migrän. Skön även om du råkat sola lite för mycket eller känner dig lite svullen i ansiktet.


För dig som gör yoga är hjärtat perfekt som ett tryck över ögonen under avslappningen. Då behövs den varken värmas eller kylas.

Så här värmer du din kudde:
Duscha eller skvätt vatten först lite lätt på hela kudden.
MIkrovågsugn: värm 30-50 sek på 700-800 watt
Vanlig ugn: linda in kudden i en handduk och värm 5 minuter på 150 grader.
Så här kyler du din kudde:
Lägg den i frysen ca 1 timme. 

Skötselråd:
Handtvätt 40 grader. För enstaka fläckar kan du gnugga  med tvål eller diskmedel. Torkas hängande i torkskåp eller liggande på element.
När du värmer kudden efter att ha tvättat den var försiktig  då den kan bli väldigt het.

Material:
100 % ekobomull. Vi har valt ett grått harmoniskt mönster på tyget. Enfärgad grå baksida. Kudden är fylld med rengjorda fruktkärnor från körsbär. Diameter ca 18 cm.

Hjärtkudden är CE-märkta och uppfyller kraven i Läkemedelsverkets föreskrifter om medicintekniska produkter klass 1.NDH834. Tillverkad i Ungern.

Design av Kraam by Anilla.