HANDED BY


Trendiga handgjorda väskor som är flätade i återvunnen plast. Du kan känna dig stolt & trygg när du väljer en väska med den unika stämplen i form av en hand. Handen symboliserar att alla produkter är handgjorda och fria från barnarbete. Välkommen till Handed By.Handed By är ett varumärke från Holland som jobbar med handgjorda vävda väskor. De försöker lämna minsta möjliga fotavtryck på miljön genom att använda bla återvunnen plast.. Produkterna är handgjorda och av högsta kvalitet. Handed By tar ett stort företags- och samhällsansvar gentemot sina hantverkare och de garanterar att varje produkt är etiskt producerad. Självklart inget barnarbete - tvärtom är de involverade i utbildningen av sina arbetares barn.

Handed By känner du igen på den unika varumärkesstämpeln i form av ett handavtryck.  Handen symboliserar att alla produlkter är handgjorda.

Produktionen sker i Vietnam och Kina där de duktiga hantverkarna har en bra arbetsmiljö och rättvis lön så de kan försörja sig själva och sina familjer. Inget är massproducerat  och allt som tillverkas är garanterat 100% fritt från barn arbete.
Väskorna  har blivit trendiga tack vare sin fina design och att de är hållbara och lätta att rengöra. Passar till shopingrundan, på stranden och även som förvaring.

Vi lovar snabb leverans och öppet köp i 30 dagar. Du betalar enkelt och säkert med Klarna eller med Swish.
Vi packar och skickar från vårt eget lager och lämnar fraktfritt från 499 kr (annars 49 kr).  Ingen fakturaavgift, expeditionsavgift eller minsta ordersumma.

Välkommen !