NECESSÄRER

Välkommen till vår kategori Necessärer! Vi har ett brett urval av snygga, lyxiga och praktiska necessärer, beauty case och sminkväskor för ditt badrum eller resan. Oavsett om du letar efter en stor necessär för att ta med dig alla dina skönhetsprodukter eller en liten necessär för att hålla dina produkter organiserade, så har vi det du letar efter. Våra necessärer är gjorda av högkvalitativa material som kommer att hålla i många år framöver. Ta ett titt på vårt sortiment och hitta den perfekta necessären för dig!


Necessär- praktisk på resan eller hemma i badrummet.


Fundera på vad din necessär ska användas till. Vill du förvara smink och penslar i den under din cityweekend eller ska det vara en lite mer praktisk necessär som rymmer ett halvt badrum?  Ska både parfym, schampo,krämer och tandborsten få plats kanske du ska dela upp dina saker i 2 olika. Genomskinligt är bra då du hittar dina saker lättare. Eller vill du hellre ha den lyxigt romantisk ?

Visste du  att ordet necessär kommer ursprungligen från franskan och betyder nödvändig. Nödvändig för den moderna kvinnan eller mannen att hålla god ordning på sina toalettartiklar.

Necessärer från bla Pip Studio, William Morris och Krasilnikoff.