VARUMÄRKEN

Noga utvalda små och stora designers. Välj vilket varumärke du vill se mer av i listan.

Vi på Anilla erbjuder inredning och design för hemmets alla rum. Vårt sortiment består av välkända varumärken och mindre lokala förmågor. Vi letar extra noga för att hitta lokalt producerade pärlor.Det finns säkert fina saker i "landet-långt-borta".......men vi hittar minst lika fina saker i Perstorp eller i Småland. 

Ett varumärke står ofta för en viss stil och kvalitet. Ibland pratar man om att ett varumärke är som ett löfte och en trygghet. Ska du ge bort en present kan det vara lättare att hitta den perfekta gåvan om du vet vilka varumärken din vän brukar tycka om.

Vi vill jobba med original och inte kopior. Det finns så många duktiga designer som jobbar fram fantastiska saker. Och får se en stor aktör nästa säsong lansera ett dåligt plagiat.Oftast billigare då den är massproducerad på ett enklare vis. Kredd till alla duktiga formgivare, speciellt de som även tar hänsyn till miljö och arbetsförhållande för de som står för tillverkningen.  Att barnarbete inte acceptabelt behöver vi väl inte ens nämna. All keramik måste vara blyfri. Vi har en hel del saker som man använder tillsammans med mat - vi kollar noga upp så allt är livsmedelsgodkänt. Food Proof.

Vi älskar färgglada varumärken men även vitt kan vara en färg. Det viktigaste är att det passar just din personlighet.

Från vårt grannland Danmark kommer Rice - Colour Me Happie.  Från Holland köper vi Pip Studio - Happy Products for Happy People. Vi behövde bara åka några mil till Perstorp för att beställa Hinza - den klassiska väskan som är en storsäljare. Carolina Gynning känner de flesta till med sina färgstarka tavlor som blir till speciella inredningsdetaljer. Cult Design är porslinet som även Årets Mästerkock 2016 väljer. Snygga Coming Copenhagen är helt veganska och tillverkade i alternativ till läder och siden och utan att använda några djurbaserade material. 
Vår egen design kallar vi Kraam by Anilla
Kollektionen som viskar. Vi älskar tankeväckande texter. Vi designar produkter för kök eller vardagsrum som inte kräver uppmärksamhet utan helt naturligt passar in i sin miljö. Vi designar även smycken i äkta silver. Kärlek i en liten ask.

Listan kan göras lång........vi hoppas att du hittar ditt bästa varumärke hos Anilla.se !