Carolina Gynning

Carolina Gynning - en multikonstnär

Carolina Gynnings signum som konstnär är kvinnoansiktena med de särpräglade linjerna och färgerna, men en viktig symbol som hon alltid arbetar med är fjärilen. ”Fjärilen är en gammal symbol för själen, glädje och lycka. Den står för pånyttfödelse och frihet och är därför en symbol som jag tycker att alla borde bära med sig", säjer Carolina Gynning.

Pall-CAROLINA GYNNING
1 599 kr
Pläd med kant-CAROLINA GYNNING
495 kr   695 kr

Carolina Gynning - denna färgstarka konstnär som verkar ha massor av projekt på gång hela tiden.

Carolinas signum är färgstarka porträtt som känns mycket personliga. I många intervjuer menar Carolina att hon ägnar sig på heltid åt sitt kreativa skapande och konsten men hon hinner även med att formge både smycken och inredning.
En symbol som ofta syns i hennes produkter är fjärilen.
Carolina berättar " Fjärilen som symbol betyder väldigt mycket för mig. Det är puppan som utvecklas till fjäril och som sedan pånyttfödds i en härlig kropp med vackar färger. Fjärilen r en gammal symbol för själen,glädje och lycka."

Carolina lever även familjeliv med 2 små barn, sambo och hus på Ekerö utanför Stockholm.
Hon tillbringar även en del tid på hennes favoritö Ibiza.

Carolina är född i Helsingborg men uppvuxen i Falsterbo. Är man nyfiken på hennes konst brukar hon ha utställning varje år i Ystad tillsammans med sin mamma som även hon är konstnär.

Carolina: "Älskar tanken hur färg kan påverka ens känslor så mycket! Ett stilrent badrum blir så mycket snyggare med ett par vackra handdukar och några färgstarka badlakan. Det var min tanke när jag tog fram mina badlakan och handdukar till Gynning Design".