HINZA VÄSKA


Hinza väska -  svensktillverkad designklassiker.
Hinzaväskan är en favorit hos Anilla.se. Vi har därför har alla storlekar & färger på lager för omgående leverans.
Väljer du Green Plastic får du en ännu mer miljövänlig variant då man använder sockerrör istället för olja. 

 

Hinza väska liten rosa
159 kr   199 kr
Hinza väska liten lime
179 kr   199 kr
Hinza väska stor lime
225 kr   249 kr
HINZA kylväska liten
225 kr   249 kr
HINZA överdrag litet
199 kr
HINZA överdrag stort
219 kr
HINZA innerväska liten svart
199 kr   229 kr
HINZA multihandväska stor brons
200 kr   399 kr

Hinza

Hinzaväskan tillverkades första gången redan 1950 av Perstorp AB. Sedan 2008 tillverkas väskan av Hinza AB vars VD är Karin Bachstätter,barnbarns barn till Perstorp AB:s grundare. Designen kallas ibland för Perstorpskassen.

Väskan tillverkas av återvinningsbar polyetenplast.
Det finns även en  variant "Green Plastic" som tillverkas av så kallad grön polyetenplast där sockerrör använts som råmaterial istället för olja.

Hinzaväskan kan bäras tätt intill kroppen och är därmed skonsam för rygg och axlar. Med en väska i varje i varje hand fördelas tyngden och och underlättar tung lastning ytterligare

Hinza tänker och arbetar klimatsmart. Väskorna tillverkas i Hillerstorp i Småland med omtanke om kvalitet, miljö och arbetsförhållanden. Fabriken är certifierad inom miljö- och kvalitetsledning enligt ISO-9001 och ISO-14001. Genom närheten till fabriken har Hinza kontroll över material och produktion samtidigt som transporterna blir korta.

Hinzaväskan ger smart förvaring i hemmet såväl som på kontoret och är samtidigt en färgglad inredningsdetalj. Den är perfekt som strandväska och picknickkorg. Eftersom den är gjord av plast är det bara att skölja ur den om den blir smutsig. Hinzaväskan är praktisk när du arbetar i trädgården, den är tålig och står stadigt. Perfekt på badhuset eller på gymmet. Tag med den till affären och bär hem dina varor istället för engångsplastkassar. Samla dina hårprodukter i badrummet. Få ordning på alla din städprylar. 
Listan kan göras oändlig.Det finns en Hinzaväska för allt och alla !

From sommaren 2019 är Hinzaväskan ett upphovsrättsligt skyddat verk. Läs mer om detta i bloggen.

Karin Bachstätter