HINZA VÄSKA

Hinza väska 
Plastväska med handtag som kan användas till så mycket. Hinza står stadigt, väskan är lätt att rengöra och finns i massor av färger.
Klassisk svensk design och tillverkning i hög kvalitet.

Hinza väska stor vit
269 kr
Hinza överdrag litet
199 kr
Hinza överdrag stort
229 kr
Hinza kylväska liten
279 kr

Hinza
Anilla.se är återförsäljare av den populära hinza-väskan.

Hinzaväskan tillverkades första gången redan på mitten av 1950-talet av Perstorp AB. Sedan 2008 tillverkas väskan av Hinza AB vars VD är Karin Bachstätter,barnbarns barn till Perstorp AB:s grundare. Designen kallas ibland för Perstorpskassen.

Väskan tillverkas av återvinningsbar polyetenplast.
Det finns även en  variant "Green Plastic" som tillverkas av så kallad grön polyetenplast där sockerrör använts som råmaterial istället för olja.

Hinzaväskan kan bäras tätt intill kroppen och är därmed skonsam för rygg och axlar. Med en väska i varje i varje hand fördelas tyngden och och underlättar tung lastning ytterligare

Hinza tänker och arbetar klimatsmart. Väskorna tillverkas i Hillerstorp i Småland med omtanke om kvalitet, miljö och arbetsförhållanden. Fabriken är certifierad inom miljö- och kvalitetsledning enligt ISO-9001 och ISO-14001. Genom närheten till fabriken har Hinza kontroll över material och produktion samtidigt som transporterna blir korta.

Hinzaväskan ger smart förvaring i hemmet såväl som på kontoret och är samtidigt en färgglad inredningsdetalj. Den är perfekt som strandväska och picknickkorg. Eftersom den är gjord av plast är det bara att skölja ur den om den blir smutsig. Hinzaväskan är praktisk när du arbetar i trädgården, den är tålig och står stadigt. Perfekt på badhuset eller på gymmet. Tag med den till affären och bär hem dina varor istället för engångsplastkassar. Samla dina hårprodukter i badrummet. Få ordning på alla din städprylar. 
Listan kan göras oändlig.Det finns en Hinzaväska för allt och alla !

From sommaren 2019 är Hinzaväskan ett upphovsrättsligt skyddat verk. Läs mer om detta i bloggen.