HINZA VÄSKA

Hinza väska är den perfekta lösningen för dig som söker en praktisk och stilren väska. Den är lätt att bära och håller länge. Finns i ett brett utbud av färger och 3 storlekar. Upplev kvalitet, funktion och komfort med en Hinza väska. Svensktillverkad. Originalet Liten, stor eller hög väska, vilken blir din favorit ? Hinza
Anilla.se är återförsäljare av den populära hinza-väskan. Hinza
 är ett svenskt företag som tillverkar Hinzaväskorna i klassisk design. Hinza är en hållbar och klimatsmart plastväska med handtag. Hinzaväskan finns i 3 storlekar och många olika färger. Hinza erbjuder funktionella och snygga väskor i plast. Väskan är baserad på den originella och omtyckta Perstorpkassen. Det finns även Hinza tillbehör som innerväska, överdrag och kylväska.

Hinzaväskan tillverkades första gången redan på mitten av 1950-talet av Perstorp AB. Sedan 2008 tillverkas väskan av Hinza AB vars VD är Karin Bachstätter, barnbarns barn till Perstorp AB:s grundare. Designen kallas ibland för Perstorpskassen.

Väskan tillverkas av återvinningsbar polyetenplast.
Det finns även en variant "Green Plastic" som tillverkas av så kallad grön polyetenplast där sockerrör använts som råmaterial istället för olja.

Hinzaväskan kan bäras tätt intill kroppen och är därmed skonsam för rygg och axlar. Med en väska i varje i varje hand fördelas tyngden och och underlättar tung lastning ytterligare

Hinza tänker och arbetar klimatsmart. Väskorna tillverkas i Hillerstorp i Småland med omtanke om kvalitet, miljö och arbetsförhållanden. Fabriken är certifierad inom miljö- och kvalitetsledning enligt ISO-9001 och ISO-14001. Genom närheten till fabriken har Hinza kontroll över material och produktion samtidigt som transporterna blir korta.

Hinzaväskan ger smart förvaring i hemmet såväl som på kontoret och är samtidigt en färgglad inredningsdetalj. Den är perfekt som strandväska och picknickkorg. Eftersom den är gjord av plast är det bara att skölja ur den om den blir smutsig. Hinzaväskan är praktisk när du arbetar i trädgården, den är tålig och står stadigt. Perfekt på badhuset eller på gymmet. Tag med den till affären och bär hem dina varor istället för engångsplastkassar. Samla dina hårprodukter i badrummet. Få ordning på alla din städprylar. 
Listan kan göras oändlig.Det finns en Hinzaväska för allt och alla !

From sommaren 2019 är Hinzaväskan ett upphovsrättsligt skyddat verk. Läs mer om detta i bloggen.