IZY BOTTLES

Termosflaskor för varm eller kall dryck i hög kvalitet och fantastisk design. Oavsett om du vill ta med dig kaffe, te, vatten, juice eller till och med soppa håller IZY-flaskan allt vid rätt temperatur. Välj din favorit och njut av den perfekta kombinationen av design och funktionalitet!


Välkommen till IZY Bottles!
IZY Bottles är ett företag från Holland som tillverkar termosflaskor. IZY har även ett stort engagemang i miljön och allas vår framtid.
Deras mission: Mer natur. Mindre plast.
Skräp. Det går att hitta överallt nuförtiden. Från fiskenät, till ansiktsmasker till... plastflaskor. Det är därför det är viktigt att dricka ur något som är återanvändbart.

Alla i världen förtjänar att ha tillgång till rent och färskt vatten. Tyvärr är det ännu inte självklart överallt i världen. Det är därför IZY donerar 500 liter rent dricksvatten till Made Blues vattenprojekt för varje såld IZY flaska.

IZY är 100 % CO2-neutrala genom att för varje producerad flaska kompenseras till 100 % genom att plantera träd i Etiopien.

IZYs är gjorda av 304 rostfritt stål. Detta är ett hållbart material som säkerställer att drycker säkert kan förvaras vid rätt temperatur. IZYs är också BPA-fria, så att du kan njuta av din dryck utan att vara orolig. Dessutom är rostfritt stål miljövänligt, eftersom detta material är 100% återanvändbart.

Flaskan håller temperaturen på dina drycker i 12 timmar varm och 24 timmar kall.
IZYs flaskor är läckagesäkra.

Går flaskan i diskmaskin? Nej
Vi rekommenderar inte att du diskar din IZY i diskmaskinen. Det beror på att flaskans vakuumteknik kan gå sönder, och även att diskmaskinen kan skada flaskans beläggning.  Diska istället för hand med vatten och lite diskmedel. Var noga att låta flaskan torka ordentligt både in och utvändigt. Detta hjälper till att förhindra bakterier och att obehagliga lukter utvecklas.

Kan jag stoppa en IZY gå i frysen/kyl/mikrovågsugn? Nej
Flaskan är gjord med en dubbelväggs isolering så att utetemperaturen inte påverkar innehållet. Dessutom kan vakuumfunktionen gå sönder om IZY läggs i frysen. Du kan naturligtvis lägga till isbitar i din flaska för att få det iskallt.

Vilka drycker kan jag använda?
Alla som tex vatten, kaffe, te, mjölk, juice. Tom kolsyrade drycker går bra men var då lite extra försiktig: fyll inte flaskan, skaka inte flaskan och var beredd på att den kan pysa när du öppnar locket. Diska alltid din flaska direkt när du druckit upp.
Drycker med alkohol ska inte användas i din IZY flaska.