Bra att veta om Anillas service.

Vår ambition är att sälja spännande härlig inredning, design, accessoarer och smycken över nätet till er som inte kan eller vill trängas på stan eller köpcentrum. Vi utgår från oss själva som drivit fysisk butik i många år men ändå numera väljer att göra de flesta av våra inköp online. Kan vi dessutom förenkla för dig genom att ordna med inslagning och hälsningskort är det ännu bättre. Vi säljer mycket presenter men det går förstås även utmärkt att skämma bort sig själv.

De flesta varor som visas i webshoppen finns på lager. Om någon vara är tillfälligt slut går den inte att köpa. I våra köpevillkor står det att varan lämnar vårt lager 1-3 dagar efter vi fått in din beställning. Detta är vårt minimum-garanti men i praktiken skickar vi oftast alla beställningar som kommit till oss senast kl 12 samma dag. Det kan dock hända att vi är på mässa, inköpsresa eller annat. Lämna gärna ett meddelade till oss när du kommer till kassan och skriv när du måste ha din beställning. Klarar vi inte att hålla ditt önskemål kontaktar vi dig omgående via mail så kommer vi gemensamt fram till en bra lösning.
Vissa varor kan köpas som Förbeställning. Klicka in på varan så ser du förväntad leveranstid. Detta är dock ingen garanti utan bygger på det besked vi har fått från leverantören. Alla produkter i en sådan order skickas samtidigt. Vill du ha lagervaror omgående var vänlig lägg dessa i en separat order.

Våra paket levereras med Postnord eller  DHL  och delas ut vardagar, enligt distributörens villkor. Normalt 1-3 vardagar efter varan lämnat oss. Varor som ska levereras norr om Hudiksvall samt Gotland kan ta 2-5 vardagar. Små paket kan även levereras direkt till din brevlåda.

Vi slår gärna in din beställning som ett fint paket. Köp till denna produkt och har du särskilda önskemål kring din inslagning lämna oss ett mess om detta i kassan. Vi har många olika kort du kan köpa till ditt paket. Om du vill textar vi utan extra kostnad en hälsning från dig. Vi har utbildning inom handtextning så det blir garanterat snyggt. Och definitivt personligt. 

Om du vill att vi ska skicka din vara direkt till din vän går det bra. I kassan kan du lämna både din egen adress och en alternativ adress till din vän. I dessa fall skickar vi endast paketet utan följesedel eller liknande. Inga prislappar lämnas kvar på varan.
Om du väljer att skicka flera inslagna varor till dig själv sätter vi på avtagbara lappar som markerar innehållet på varje inslagen present. Så du vet vad som är vad när du ger bort det.
Vi markerar däremot inte innehållet på paketen om de skickas direkt till någon annan.

Företagspresenter
Företag som behöver få ett större antal paket utskickade till olika personer ber vi kontakta oss [email protected]. Om vi får en lista med mottagarnas adressuppgifter kan vi administrera utskicket utan att ni behöver lägga in beställningarna en och en på sajten.

När du kommer till kassan finns flera olika betalningsalternativ att välja på. Du kan välja att betala via Klarnas olika alternativ, swish eller bankkort via Stripe.

Frakten kostar dig 59 kr men om du handlar för 599 kr eller mer är det fraktfritt .( gäller ej hemleverans eller företagspaket)

Alla order är lika välkomna - vi har inget minsta ordervärde.
Vi lägger inte på någon expeditionsavgift eller andra liknande avgifter.
Du har öppet köp 30 dagar efter du har fått ditt paket- pengarna tillbaka utan att du behöver uppge någon anledning. Returfrakten står du dock själv för.
Vi levererar i dagsläget endast till Sverige.

Om du stöter på ett fel i webshoppen skulle vi bli jätteglada om du ville rapportera det till oss.