Service

Bra att veta om Anillas service.

Vår ambition är att sälja spännande härlig inredning mm över nätet till er som inte kan eller vill trängas på stan eller köpcentrum. Vi utgår från oss själva som drivit fysisk butik i många år men ändå numera väljer att göra de flesta av våra inköp online. Kan vi dessutom förenkla för dig genom att ordna med inslagning och hälsningskort är det ännu bättre. Vi säljer mycket presenter men det går förstås även utmärkt att skämma bort sig själv.

De flesta varor som visas i webshoppen finns på lager. Om någon vara är tillfälligt slut går den inte att köpa. I våra köpevillkor står det att varan lämnar vårt lager 2-5 dagar efter vi fått in din beställning. Detta är vårt minimum-garanti men i praktiken skickar vi oftast alla beställningar som kommit till oss senast kl 12 samma dag. Det kan dock hända att vi är på mässa, inköpsresa eller annat. Lämna gärna ett meddelade till oss när du kommer till kassan och skriv när du måste ha din beställning. Klarar vi inte att hålla ditt önskemål kontaktar vi dig omgående via mail så kommer vi gemensamt fram till en bra lösning.

Alla paket levereras  med DHL och delas ut vardagar, enligt distributörens villkor. Normalt 1-2 vardagar efter varan lämnat oss. Varor som ska levereras norr om Hudiksvall samt Gotland kan ta 2-3 vardagar. Riktigt små paket kan även levereras med Postnord,

Vi slår gärna in din beställning som ett fint paket. När du kommer till kassan lämnar du ett meddelande till oss om detta önskemål. Detta bjuder vi dig på !

Vi har många olika kort du kan köpa till ditt paket. Om du vill textar vi utan extra kostnad en hälsning från dig. Vi har utbildning inom handtextning så det blir garanterat snyggt. Och definitivt personligt. När du kommer till kassan lämnar du ett meddelande till oss om detta önskemål, där skriver du även vad det ska stå på kortet.

Om du vill att vi ska skicka din vara direkt till din vän går det bra. Maila oss efter din order är klar och betald på info@anilla.se  med dessa uppgifter.I de  fall du väljer en alternativ adress skickar vi endast paketen dit.Följesedel skickar vi i ett separat kuvert hem till dig. Inga prislappar lämnas kvar på varan.
Om du väljer att skicka flera inslagna varor till dig själv sätter vi på avtagbara lappar som markerar innehållet på varje inslagen present. Så du vet vad som är vad när du ger bort det.
Vi markerar däremot inte innehållet på paketen om de skickas direkt till någon annan.

Företagspresenter
Företag som behöver få ett större antal paket utskickade till olika personer ber vi kontakta oss info@anilla.se. Om vi får en lista med mottagarnas adressuppgifter kan vi administrera utskicket utan att ni behöver lägga in beställningarna en och en på sajten.
Presentinslagning ingår självklart även här.

När du kommer till kassan finns flera olika betalningsalternativ att välja på.
Du kan välja swish och då swishar du den totala summan till vårt nummer : 123 048 97 81.
Du kan välja att föra över den totala summan till vårt bankgiro : 574-1426.
Du kan välja Klarna Checkout och därmed välja bland Klarnas olika betalningsalternativ som kort, fakura och delbetalning.

Här kan du läsa om Klarnas villkor : https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/54144/sv_se/checkout


Frakten är 49 kr men om du handlar för 499 kr eller mer är det fraktfritt !

Öppet köp 14 dagar efter du har fått ditt paket.

Om du stöter på ett fel i webshoppen skulle vi bli jätteglada om du ville rapportera det till oss!
Maila oss på info@anilla . Vi tackar för hjälpen! :)


Vill du hälsa på oss är du varmt välkommen ! Vi finns i Helsingborg på Väla Södra. Låt dig inspireras i vårt hämtlager, drick en kopp kaffe/te/choklad eller bara chilla med oss en stund. Du kan även hämta dina varor eller lämna en retur hos oss för att slippa alla fraktavgifter. Säkert har vi några nya roliga produkter du kan kolla in. Hör av dig först bara då vi inte har några officiella öppettider men är förstås oftast på plats.

Maila oss : info@anilla eller skicka PM på facebook :  www.facebook.com/www.anilla.se