LJUSHUS

LJUSHUS

Upptäck vårt sortiment av vackra ljushus som sprider ett mysigt sken. Kombinera gärna flera ljushus för extra mycket mys och känsla. Ljushusen lyser välkomnande i hallen eller sprider värme och glädje i vardagsrummet. Använd med värmeljus eller med ledljus. Den vita keramiken är lätt att kombinera med övrig inredning i ett hem så därför är det en perfekt present. Upptäck vårt stora sortiment av ljushus och ge ditt hem ett extra lyft!

Ljushus höfttak
199 kr
Ljushus spets
199 kr
Ljushus små fönster
225 kr
Ljushus korsvirkes XL
399 kr

Dekorativ och annorlunda ljuslykta som är formad som ett hus. Den oglaserade keramiken har fönster och andra öppningar som har skurits ut för hand. Placera ett värmeljus och låt skenet spridas genom fönsterna på ett vackert sätt. Låt huset stå själv eller placera flera tillsammans. Detta är en fantastisk inredningsdetalj som är tidlös och passar ihop  med många olika inredningsstilar.

Tänk på att lyktan och dess tak blir varmt när värmeljuset är tänt inuti huset. Vänta med att ta på eller flytta på huset till en stund efter att ljuset har släckts. Om du inte vill använda värmeljus kan du prova att lägga dit en ljusslinga. Husen är förstås även fina utan något ljus alls.

Skulle du råka få stearin på ljuslyktan kan du prova att hälla hett vatten över den så att stearinet smälter och kan torkas bort.
Använd endast värmeljus med en intakt aluminiumskål och en brinntid på fyra timmar. Placera alltid ljuset i ljuslyktans mitt för att undvika att lågans värme orsakar skador på väggarna.