MICHEL DESIGN WORKS

Michel Design Works är ett märke som erbjuder lyx i vardagen. Deras skumtvålar, handkrämer och doftljus är perfekta för att skapa en avslappnad atmosfär hemma. De väldoftande produkterna kommer i fantastiska förpackningar som även gör dem till den perfekta presenten som passar alla. Dessa tvålar innehåller sheasmör och aloe vera för en skonsam rengöring och återfuktning som lämnar huden mjuk och len. Upplev lyxen med Michel Design Works handtvål.

Skumtvålar 12-pack- MICHEL DESIGN WORKS
2 365 kr   2 628 kr

Michel Design Works
Anilla.se är återförsäljare för Michel design works skumtvål. Michel design works Sverige. 
Foaming hand soap. Michel design works tvål.

Handtvålen är endast avsedd för utvärtes bruk. Om det kommer i ögonen skölj genast med vatten.
Produkterna är inte ekologiska pga val av förpackningarna. Plastförpackningarna är dock återvinningsbara så glöm inte att sopsortera. Alla ingredienser är naturliga som tex sheabutter från sheanöten och sojavax i ljusen från sojabönan. Du känner igen produkter från Michel Design Works på elefanten som de valt som sin symbol. Inga produkter är testade på djur. Varumärket kommer från USA.


Tvålen kan innehålla citronsyra så är du överkänslig mot det ska du inte använda tvålen. Michel Design works  använder inga animaliska produkter eller animaliska biprodukter i sina produkter. 
SLES är det som gör att tvålen löddrar.
Sodium Lauryl Sulfate (SLS) är moderkemikalien som modifieras för att göra Sodium Laureth Sulfate (SLES).  Jämfört med SLS är SLES mycket skonsammare och avlägsnar inte överhuden från överflödig fukt. SLES skapas också genom en process som kallas etoxylering (där oxid införs) som förändrar hela sammansättningen av föreningen. Denna process är nyckeln eftersom den gör SLES till en säkrare, mindre hård kemikalie än SLS.
SLES används ofta i rengöring och bad- och kroppsprodukter.

Innehållsförteckning finns på botten på varje tvål. Om du undrar över en specifik doft kan vi fota etiketten och maila till dig.

FAQ
Är produkter från Michel Design Works testade på djur ? Nej
Innehåller produkter från Michel Design Works parabener ? Nej
Är tvålens förpackningar återvinningsbara ? Ja så glöm inte att sopsortera
Vad innehåller tvålen från Michel Design Works ? Bland annat shea butter, jojobaolja och aloe vera.
Vad är ljusen från Michel Design Works gjorda av ? Sojavax
Var har varumärket sitt säte ? USA
Är alla produkter från Michel Design Works glutenfria ? Ja
Är alla produkter från Michel Design Works veganska ? Ja
Innehåller tvålen SLS ? Nej
Innehåller tvålen SLES? Ja
Finns tvålen att få som refill ? Nej