RÄDER

För dig som älskar vitt!  Skyddsänglar, amuletter, ljushus och underbara presenter.
Design stories.Anilla.se är återförsäljare för utvalda delar ur Räders kollektioner. Design från Tyskland. Design stories.
På Räder samarbetar ett team av olika kreativa personer för att få fram vackra saker i vitt. Produktionen sker över hela världen. Räder anlitar små familjeföretag och gör personliga besök hos dom för att säkerställa de anställdas arbetsförhållande och kvalitén på produkterna.
"Nobody is perfect, but a team can be "

Räderföretaget grundades den 1 januari 1968 av Hartmut Räder.  Då som nu är målet med företagets design att berätta en historia om kärlek, lycka, skratt och om själva livet. Design är tingens poesi. Räder vill väcka din inspiration och glädje med sin produkter. De vill hjälpa dig som vill ge bort en speciell gåva. Räder älskar vitt.

Räders motto:
Coming together is our beginning.
Staying together is our strength.
Working together is our success


Allt porslin från Räder är sk Fältspatporslin.Det här är den allra vanligaste typen av porslin och det har tillverkats i Europa sedan 1709. Det bränns i 1400 grader och ger en vit, genomskinlig skärv som inte suger åt sig vatten.

Räder – varje produkt berättar en historia. Räder grundades 1968 av Hartmut Räder. Allt började med små produkter som handgjordes i begränsade upplagor i egna verkstäder. Produkternas design kännetecknas av organiska former, trendiga idéer, naturmaterial och klassiska färger.  Räders produkter väcker längtan efter ett stycke poesi i vardagen och en önskan om att ge en speciell gåva. Designs gjorda av kärlek, från hjärtat