Nyckelring ängel silver

159 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: RÄDER

"Nyckelring Ängel Silver"

Låt denna eleganta nyckelring med ängel i matt silverfärgad metall bli din dagliga följeslagare. Inte bara en accessoar, utan en symbol för beskydd och omsorg som vakar över dig och dina värdefulla nycklar.

Denna exklusiva nyckelring är perfekt att ge bort som en tankefull present till någon du håller kär. Den representerar en ständig påminnelse om din omtanke och önskan om säkerhet för mottagaren.

Ängelns design är stilren med en storlek på 4 x 3 cm, kompletterad med en praktisk ögla för att enkelt kunna träa på och organisera dina nycklar. Baksidan pryds av Räders diskreta logotyp, ett elegant "R", som signalerar kvalitet och finess.

Gör varje dag lite mer magisk genom att ha en liten bit av himlen med dig. Vare sig det är till dig själv eller som en uppskattad gåva, kommer denna nyckelring med skyddsängel att sprida ljus och trygghet i vardagen.

Denna utsökta nyckelring har en vackert tillverkad silverängel, en symbol för skydd och vägledning. Bär din skyddsängel med dig och låt dess närvaro följa dig genom varje vändning