FJÄDERBLOMMOR

Fjäderblommor är en perfekt detalj för att ge ditt hem ett personligt och unikt utseende. Våra fjäderblommor är enkla att fästa i björkriset eller på andra sorters kvistar för att skapa en vacker dekoration. Varje förpackning innehåller 12 st fjäderblommor, med flera olika färger att välja mellan. Låt ditt hem bli mer personligt och unikt med våra fjäderblommor!


Påskfjäder blomma. Magnolia fjädrar. Blomfjädrar. Påskfjädrar magnolia. Fjäderblomma.
Kärt barn har många namn som dom säger :)
Dessa fjäderblommor är perfekta till påsken men även fina året om. Fjäderblommor passar att sätta i  tex kvistar och grena Fjäderblommor är ett mycket populärt påskpynt men passar även året om. Fjäderblommorna fäster du enkelt med ståltråd i ris eller grenar.

Information från leverantören om fjädrarna:
Alla våra fjädrar kommer från slaktavfall från matindustrin. Då vi äter ofantliga mängder av höns, struts mm så finns det fjädrar från dessa fåglar i överflöd. Det blir en form av recycling. Fjädrarna är sedan tvättade samt även färgade och bearbetade till olika dekorationer. Inga av våra fjädrar kommer från levande djur. Detta är specifikt för klädindustrin där det krävs fjädrar med speciella egenskaper som behåller värme inne och väta borta.  De fjädrarna kommer från fåglar vi inte äter av  lika mycket som tex. and. Fjäder till pynt finns i överflöd medan  fjäder till kläder är en bristvara.

Dessa fjäder blommor är enkla att fästa i björkriset eller på andra sorters kvistar. Fjäderblommorna är även fina att sätta i blomsterarrangemang, kransar, buketter, mm. En förpackning innehåller 12 st fjäderblommor,välj bland flera olika färger. Ca 3 fjädrar är lagda så de bilder en blomma på ca 6-7 cm.Många tycker att de liknar en magnoliablomma.
Tänk på att det tar några dagar innan fjädrarna vecklat ut sig helt efter att du öppnat förpackningen.