Fjäderblomma gammelrosa

69 kr
49 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: A LOT DECORATION

Våra fjäderblommor gammelrosa ger ditt hem ett unikt och vackert utseende. Fäst dem enkelt i björkriset, på kvistar eller sätt in dem i blomsterarrangemang, kransar och buketter. Påskfjädrar blomma. Magnoliafjädrar.

Varje förpackning innehåller 12 st fjäderblommor med äkta fjädrar. De är ca 6-7 cm stora när de vecklat ut sig helt. Ca 3 fjädrar är lagda så de bildar en blomma. Tänk på att det tar några dagar innan fjädrarna vecklat ut sig helt efter att du öppnat förpackningen.


Information från leverantören om fjädrarna:
Alla våra fjädrar kommer från slaktavfall från matindustrin. Då vi äter ofantliga mängder av höns, struts mm så finns det fjädrar från dessa fåglar i överflöd. Det blir en form av recycling. Fjädrarna är sedan tvättade samt även färgade och bearbetade till olika dekorationer.
Inga av våra fjädrar kommer från levande djur. Detta är specifikt för klädindustrin där det krävs fjädrar med speciella egenskaper som behåller värme inne och väta borta.  De fjädrarna kommer från fåglar vi inte äter av  lika mycket som tex. and .
Fjäder till pynt finns i överflöd medan  fjäder till kläder är en bristvara.

Fjäderblomma svart
49 kr 69 kr
Fjäderblomma grå
49 kr 69 kr