KRASILNIKOFF

Danish design for everyday use and everyday joy. Fantastiska färger och mönster.
Alla textilier är tillverkade i STANDARD 100 av OEKO-TEX® kvalitet.
Detta för att ge er en bättre och mer miljövänlig produkt. STANDARD 100 by OEKO-TEX® ställer stora krav på användningen av kemikalier under produktion och i slutprodukten.

Alla mönster är gjorda in-house, i Danmark, in i minsta detalj. De värdesätter en bra design och en hållbar produkt. Produkterna tillverkas av deras sedan länge etablerade leverantörer i Asien och Europa som är noga utvalda för sitt hantverk, kvalitet och goda samarbete.Tygkasse Bär rosa
149 kr
Grytvante Bär rosa
149 kr
Grytvante Dill grå
149 kr
Grytvante Bi grå
149 kr
Grytvante Fantasi
149 kr
Necessär Dill rosa
99 kr
Brödkorg Dill grå
125 kr   249 kr
Brödkorg Krysantemum rosa
125 kr   249 kr
Kökshandduk Fantasi
49 kr   99 kr
Kökshandduk Tiles salvia
49 kr   99 kr
Kökshandduk Prickig salvia
49 kr   99 kr
Kökshandduk Rutig salvia
49 kr   99 kr

Anilla.se är återförsäljare av utvalda produkter från Krasilnikoff.

Susanne Krasilnikoff startade företaget Krasilnikoff  2002, med idén att designa estetisk och färgstark dansk design. Hennes passion för livet och danska "hygge" återspeglas i kollektionernas föremål. Hon älskar att föra in vackra element i köket och hemmet, men också glädje av härliga färger, design och uttalanden.

Alla mönster görs in-house, i Danmark, in i minsta detalj. De värdesätter en bra design och en hållbar produkt. Produkterna tillverkas av  sedan länge etablerade leverantörer i Asien och Europa som är noga utvalda för sitt hantverk, kvalitet och goda samarbete.

”Dansk design för vardagsbruk och vardagsglädje”. Denna slogan, uttalad av Susanne Krasilnikoff, representerar Krasilnikoffs mål – att designa och producera föremål som används varje dag och som ger vardagsglädje i ens hem.

Alla textilier är tillverkade i STANDARD 100 av OEKO-TEX® kvalitet. Detta ger er en bra och miljövänlig produkt. STANDARD 100 by OEKO-TEX® ställer stora krav på användningen av kemikalier under produktion och i slutprodukten. Hitta mer information om OEKO-TEX® och de olika certifieringarna här:
www.oeko-tex.com/en/