KEW GARDENS

Ett exklusivt utbud av tvålar, handkrämer och handsprit som är inspirerade av doften och skönheten hos växterna vid Royal Botanic Gardens, Kew Gardens i London.
* Antibakteriella och aromatiska innehåller Kew Gardens handsprit 75% alkohol och som blandats med aloe vera och vitamin E för att återfukta och ge näring åt huden.
* Lyxiga, återfuktande handkrämer inspirerade av doften och skönheten hos växterna vid Royal Botanic Gardens, Kew i London. Med endast de finaste ingredienserna packas dessa handkrämer i återvinningsbara aluminium-förpackningar.


Kew Gardens grundades 2000 av Bob & Juliet. Tjugo år senare är de stolta över att fortfarande vara ett familjeföretag som tillverkar kvalitetsprodukter på deras gård i hjärtat av Sussex landsbygd. De producerar fortfarande allt själva och alla produkter är handgjorda, vilket garanterar för kvalitet från början till slut. 

Hållbarhet ligger i framkant av hela Kew Gardens affärsverksamhet. I samarbete med Royal Botanic Gardens ger Kew ett vackert tillfälle att ge tillbaka något till miljön: alla Kews vinster stöder det vitala ekologiska bevarandearbetet i dess vetenskapliga forskargrupp.