MAI STOCKHOLM


Designade vattenflaskor i rostfritt stål. Always by MAI side.


MAI Stockholm tror att design & funktion kan existera samtidigt som miljöpåverkan minimeras. Det tror även vi. Rensa därför bort vattenflaskor av skadlig plast och ersätt de istället med vattenflaskor av rostfritt stål i hög kvalitet.

Materialet i MAI Stockholms vattenflaskor är rostfritt stål 304 i livsmedelskvalitet. Detta garanterat att flaskan inte kan avge några giftiga partiklar och, till skillnad från plast och aluminium, minskar dess miljöpåverkan.
MAI-flaskan är utformad med dubbel vägg, vilket gör att flaskan kan hålla ditt vatten kallt i upp till 24 timmar och varmt i 12 .
Flaskan är dessutom så snygg att du gärna har den med dig överallt. Som en modeaccessoar.

Flaskans öppning är så bred att du enkelt kan stoppa mer isbitar så att ditt vatten blir iskallt. Den breda öppningen gör det även enkelt att rengöra flaskan. MAI Stockholms vattenflaskor rymmer 500 ml.

Ordet MAI betyder vatten på arabiska.

Grundarna till MAI Stockholm ville skapa en hållbar men snygg vattenflaska då de kände att så fort man ville vara mer miljövänlig så behövde man välja bort designen. De ville förändra synen på vattenflaskor och göra dem till en accessoar, en förlängning av din outfit eller en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Allt för att du ska vilja ha vattenflaskan framme eller ta med dig den när du går hemifrån.

Always by MAI side - flaskan ska alltid vara vid din sida.

MAI Stockholms värdegrund bygger på 3 ben.
Hållbarhet. Vi använder så enormt mycket plast idag och speciellt engångs vattenflaskor som sedan ligger i naturen och skräpar.
Hälsa. Vi vill uppmana människor till en hälsosammare livsstil genom att dricka mer vatten.
Design. Alla produkter ska kännas aktuella och snygga, de ska helt enkelt matcha din livsstil.