ANNICA VALLIN

Annica Vallin erbjuder skandinavisk design med en modern twist. Här hittar du trendiga kimonos, bekväma sovmasker och stilfulla håraccessoarer som ger dig det där lilla extra. Upptäck vårt utbud av unika plagg och accessoarer som är designade för att förhöja din stil.


Skandinavisk design med en tvist.
Så beskriver Annica Vallin sin design där en viktig inspirationskälla är Bohusläns vackra skärgård. 

Annica Vallina har från första början fokuserat på hög kvalitet och tidlös design som håller länge. Annica Vallin tar stor hänsyn till miljö och människor när hon väljer tillverkare till sin design. Hon vill jobba nära hantverkarna och besöker regelbundet fabrikerna hon samarbetar med.

Annica Vallin berättar:
Vår Mission är att skapa vackra och funktionella produkter inom ett sunt miljöperspektiv. Hög kvalitet ger lång livslängd.
Supersnodden vår original hårsnodd som inhandlats under en av många Asienresor. Kollektionen med kimonos består av välskräddade plagg som sys i ett litet skrädderi i New Dehli.

En gemensam nämnare för våra produkter är att de tillverkas av företag som vi har ett Code of Conduct avtal med där vi  bla säkerställer att bra arbetsvillkor efterlevs. Produkter som produceras av människor som mår bra är viktigt för oss. Vi jobbar nära produktionen genom frekventa besök när så är möjligt.