ANNICA VALLIN

Annica Vallin står för skandinavisk design med en tvist. Här hittar du välskräddade kimonos, sköna sovmasker och snygga håraccessoarer

Stråväska Pim svart
399 kr
Kimono Blommor
795 kr
Kimono Zebra
595 kr
Kimono White Floral
595 kr
Kimono Mandala
595 kr
Kimono Aruba
595 kr
Kimono Sommaräng
595 kr
Kimono Blossom
595 kr
Sovmask blågrå
199 kr
Sovmask beige
199 kr
Supersnodden red
25 kr
Supersnodden khaki
25 kr
Supersnodden sand
25 kr
Supersnodden beige
25 kr
Supersnodden navy
19 kr   25 kr
Supersnodden grey
25 kr
Hårklämmor 3pack Camel
299 kr   423 kr
Hårklämmor 3pack Walnut
299 kr   423 kr
Hårklämmor 3pack Granit
299 kr   423 kr

Skandinavisk design med en tvist.
Så beskriver Annica Vallin sin design där en viktig inspirationskälla är Bohusläns vackra skärgård. 

Annica Vallina har från första början fokuserat på hög kvalitet och tidlös design som håller länge. Annica Vallin tar stor hänsyn till miljö och människor när hon väljer tillverkare till sin design. Hon vill jobba nära hantverkarna och besöker regelbundet fabrikerna hon samarbetar med.

Annica Vallin berättar:
Vår Mission är att skapa vackra och funktionella produkter inom ett sunt miljöperspektiv. Hög kvalitet ger lång livslängd.
Supersnodden vår original hårsnodd som inhandlats under en av många Asienresor. Kollektionen med kimonos består av välskräddade plagg som sys i ett litet skrädderi i New Dehli.

En gemensam nämnare för våra produkter är att de tillverkas av företag som vi har ett Code of Conduct avtal med där vi  bla säkerställer att bra arbetsvillkor efterlevs. Produkter som produceras av människor som mår bra är viktigt för oss. Vi jobbar nära produktionen genom frekventa besök när så är möjligt.