Om Oss

Hej !

Vi är 2 systrar från Helsingborg som driver denna webshop. Namnet är en kombination av våra namn Anna & Camilla = Anilla.se.

Vi startade Anilla 2016. Innan dess har vi drivit ett annat familjeföretag tillsammans med vår syster och föräldrar. Vi hade fysisk butik på ett stort köpcentrum utanför Helsingborg med 25 anställda. Vi har även grundat ett smyckesmärke för barn. Båda dessa företag är nu sålda och drivs vidare av andra duktiga entreprenörer.

VI tycker e-handel är spännande och utvecklingen går framåt i ett rasande tempo. De utmaningar vi hade för 8 år sen har ersatts med helt nya.

Vad tror vi att 2024 kommer att bjuda på? Vi tror och hoppas att vi alla kan få det lite lättare efter allt som hänt de senaste åren med pandemi, krig, höga el och matpriser, många konkurser samt inte minst de stigande boräntorna. Som ett mindre företag har vi klarat oss relativt bra då vi snabbt kunnat ställa om och anpassa vår verksamhet.

Vi trivs så otroligt bra på jobbet och har svårt att tänka oss att göra något annat just nu. Vi är så tacksamma för alla våra stammisar, vissa har hängt med oss ända från starten. Det är lite märkligt det här med att man tycker man känner varandra men har aldrig träffats utan bara "pratar" via orders och kommunikation på sociala medier.

Trender 2024.
Självklart förespråkar vi att lyssna på sin egen smak & känsla på vad just Du trivs med. Men det kan var roligt att kika på trenderna och hämta inspiration. Ett personligt hem är alltid ett vackert hem.

För 2024 är det färg som spås bli den stora grejen. Tänk maximalism och inte minimalism. Överdriv och blanda stilar. 70-talsstilen som kom 2023 hänger kvar men nu ännu mer 60-talsstilen. Inredning ska vara glad, modig men snäll. Mjuka former, randigt & rutigt, gyllene detaljer och taktila material. Visst låter det härligt!

Vi på Anilla.se lovar:

  • Pack & leverans från eget lager i Helsingborg ( ingen dropshipping )
  • Leveranstid 1-3 dagar beroende på var du bor. Order före kl 12 skickas samma dag, övriga dagen efter
  • Säker betalning via Klarna eller Swish
  • Fraktfritt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Spårbara leveranser med Postnord
  • Ingen minsta ordersumma, ingen faktura eller expeditionsavgift
  • Öppet köp 30 dagar. Retur kostar dig från 59 kr
  • Snabb kundtjänst via mail: [email protected]

Varmt välkommen !