Vattenflaska PASSION rosa

399 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: CARL OSCAR

En termosflaska för både varm och kall dryck. En fin rosa färg och fint mönster som är baserad på fornnordiska runor.

En 100 % tät flaska som håller drycken varm eller kall genom VacuumShieldTM- teknologi. Flaskan rymmer 0,5 L och har dubbla väggar med vakuumisolering. Den är tillverkad i 18/8 livsmedelsgodkänt, rostfritt stål och håller din dryck kall i upp till 24 h eller varm upp till 12 h. Pulverlacken ger flaskan en extra tålig yta samt gör den lätt att greppa.  Den är även försedd med en anti-slip pad i botten och ett handtag i silikon vilket gör den enkel att ta med.

Denna termosflaska är tålig och kan användas om och om igen.
Den är designad för dagligt bruk; fyll den på caféet på väg till jobbet, använd den på gymmet, yogan eller picknicken på stranden. Perfekt för att ta med nybryggt kaffe, te, iskallt vatten eller kylt vin.

Alla flaskans delar är naturligtvis BPA-, ftalat- och blyfria. Ett annat plus med rostfritt stål är att det inte håller kvar eller avger några smaker. Handdiska flaskan för att bevara mönstret på bästa sätt. Använd ej i mikrovågsugn eller i frysen.

Material: Rostfritt stål & PP-plast
Mått: Ø 7,4 x 21,3 cm
Vikt: 288 g
Volym: 0,5 l

Spirit TEMPflask™. Från svenska varumärket Carl Oscar.

Den rosa flaskan, PASSION, har en lyckoruna på sig:

Wunjo har ljudet W/V. Den är en lekfull lyckoruna som är kopplad till guden Frej och handlar om fred och fröjd. Wunjo är laddad med ljus energi som står för livskraft, glädje, kärlek och förälskelse och handlar om att leva i nuet och njuta av ögonblicket. Den står även för positiva tankar, kreativitet och välbefinnande – både fysiskt och känslomässigt. En förmåga att se utan att döma, utan krav och förväntningar.