Doftljus VEGAN neroli, lavender & rosmary -KLINTA

199 kr
100 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Varumärke: KLINTA

Detta är ett bra veganskt ljus som självklart inte är testat på djur eller innehåller några animaliska ingredienser. Ljuset innehåller inte heller någon paraffin, petroleum, animaliska oljor, parabener eller färgämnen.

Detta doftljus är tillverkat av ekologisk sojavax, europeisk rapsolja och eterisk olja i hela vaxet, alltså inte bara i  bara i topplagret, så den behagliga doften består även när du är nere på din sista bränntimme.

Doft: neroli, lavender & rosmary. Nygammal, fräsch och pigg doft!

Du kan använda ljusets olja för att smörja in och massera din hud såhär:
Tänd ljuset precis som vanligt och vänta ca 10 minuter så att en pöl med olja samlas på ytan. Doppa sedan fingrarna direkt i oljan, alternativt häll direkt på huden. Det är inte för varmt - den specialkomponerade oljeblandningen håller en lagom temperatur för massage - ca 55°. Tänd och släck hur ofta du vill.

Klintas VEGAN-ljus kommer i ett livsmedelsgodkänt enkelt glas och etiketten är enkel att dra av efter användning. När du använt ditt ljus, diska ur glaset och använd som dricksglas. Ljuset brinner i ca 45 timmar men ju mer du masserar desto färre bränntimmar förstås.

Brinntid 45 timmar. Höjd: 9 cm. Diameter: 7,2 cm

Ett doftljus som är bra för både djuren, miljön och dig. 100 % veganskt!