Smycke-set evighet

598 kr
199 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
Varumärke:

Trendigt vackert set med matchande halsband och örhänge. En design som är mycket omtyckt och kan användas ofta. Den stilrena formgivningen gör dessa smycken lätta att kombinera med andra favoriter. Perfekt present till din vän eller varför inte till Mors Dag.
Evighetstecknet som ser ut som en liggande åtta är en oändlighetssymbol. Man kan tolka det som evig kärlek eller vänskap.

Materialet är blankt stål. Nickelsäkert enligt EUs nickeldirektiv. Innehåller inte bly eller kadium. 

Dessa örhängen passar dig som har hål i öronen, Storlek på smycket ca 1 cm.Låses med en klassisk snurrebuss. Halsbandet har en kedja i längd  45 cm. Smyckets storlek ca 1.2 cm. alltså någit större än örhängena,

Stål är ett tåligt material som du inte behöver putsa. Torka endast av dom med lätt fuktad trasa för att få bort tex smink eller hårspray. Sov inte med dina smycken då de utsätts för onödigt slitage och har du otur kanske du råkar ta sönder kedjan i sömnen. Ha inte dina smycken på dig i pool eller hav  då klor och salt kan missfärga ditt smycke. När de inte används mår de bäst av att förvaras i ett smyckesrin där de inte ligger på varandra då de kan repas.

Smycke-set
598 kr