Skumtvål mini 3-pack Fräsch- MICHEL DESIGN WORKS

379 kr

Denna produkt finns tyvärr inte på lager.

  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: MICHEL DESIGN WORKS

Upptäck Michel Design Works 3-pack med lyxig skumtvål i lite mindre förpackning.
Tre fräscha dofter - Pink Grapefruit, Fresh Avocado, Earl Grey Tea - i en förpackning som är lika vacker som den är praktisk.

Varje mini skumtvål innehåller 140 ml och ger ett mjukt och återfuktande skum när du pumpar den. Den innehåller naturliga ingredienser som shea butter, jojobaolja och aloe vera och är fri från parabener och ej testad på djur. Perfekt som present eller till gästtoan, sommarstugan, husvagnen, båten osv.
Köp Michel Design Works 3-pack med lyxig skumtvål och upplev tre underbara dofter med fruktig fräschhet och aromatisk variation

Pink Grapefruit: ljus och uppfriskande citrusnoter av rosa grapefrukt. Upplevs som en energigivande, fruktig och vitaliserande doft.

Fresh Avocado: grön och krämig doft med toner av färsk avokado. Naturlig, len och ger en känsla av friskhet och naturnärhet.

Earl Grey Tea: sofistikerad blandning av svart te och bergamott. Elegant, varm och subtil med en touch av citrus.

Dessa dofter erbjuder en bredd av upplevelser, från fruktig fräschhet till naturlig krämighet och den sofistikerade värmen av te. Varje doft har sin unika karaktär och kan skapa olika atmosfärer beroende på preferenser och tillfällen.