Skumtvål Vår 6-pack-MICHEL DESIGN WORKS

1 374 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: MICHEL DESIGN WORKS

Här får du det ultimata paketet. 6 nyheter från Våren 2024.  Paketet innehåller 6x530 ml.
Vårens nyheter är:  Cotton Linen, Dahlias, Magnolia Petals, Wild Hydrangea, Island Palm och The Shore.

Ett paket för dig som inte kan välja utan vill prova alla vårens 6 nya dofter. Skickas fraktfritt till ett ombud nära dig.

Naturliga ingredienser i mycket vackra förpackningar. Upplev lyxen.

Vem älskar inte en lyxig handtvål som inte bara rengör händerna, utan också ger en känsla av lyx och välbefinnande? Om du letar efter en sådan handtvål, behöver du inte leta längre. Vi har det perfekta alternativet för dig - en handtvål som är gjord av naturliga ingredienser och kommer i en mycket vacker förpackning. Låt oss berätta mer om den här fantastiska produkten.

Förstklassiga ingredienser för en härlig upplevelse:

När det gäller handtvål är ingredienserna avgörande. Därför kan vi berätta att endast de bästa och mest naturliga ingredienserna används för att skapa denna skumtvål. Två av dessa fantastiska ingredienser är sheasmör och aloe vera.

Sheasmör är känd för sina återfuktande och mjukgörande egenskaper. Det hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans och lämnar dina händer silkeslena och lena.

Aloe vera är en annan fantastisk ingrediens som är känd för sina lugnande och läkande egenskaper. Den hjälper till att lindra torr hud och lämnar dina händer återfuktade och friska.

Dessa två ingredienser tillsammans skapar en perfekt kombination för att ge dig en underbar skumtvål-upplevelse.

En skummande och skonsam rengöring:

Denna handtvål är inte bara en fröjd för ögat och kroppen, den är också mycket effektiv när det gäller att rengöra händerna. Dess skummande formula tar bort smuts och orenheter utan att torka ut huden. Istället lämnar den dina händer rena, fräscha och väl återfuktade.

En förpackning som gör skillnad:

Förpackningen är också en viktig del av skumtvålen. Vi tror att skönhet inte bara handlar om vad som finns inuti, utan också hur det presenteras. Därför har man lagt stor vikt vid att skapa en förpackning som är lika vacker som produkten själv.

Handtvålen kommer i en elegant och stilren flaska som inte bara ser bra ut på handfatet, utan också gör den till en perfekt gåva till alla.


Den är fri från parabener och har inte testats på djur.
Storlek: Få denna 530 ml x 6 stora flaskor från Michel Design Works och upplev lyxen av skumtvål.