Paket Fabulös

429 kr
399 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
Varumärke: TVÅL & TVAGA

Har har vi gjort ett paketpris till tvålälskaren. Tvål är något av det finaste du kan ge till någon i dessa tider. Detta paket består av 3 stycken tvål och dessutom lägger vi med ett tvålfat gjort av Loofahgurka.
Perfekt som present och julklapp ! Handgjord ekologisk fast tvål.


HÄRLIG skrubb:
Denna tvål har en bas av kakaosmör vilket gör den mild,riktigt fet och krämigt löddrande. Kokosolja ger hårdhet och fluffigt lödderSheasmör ger en extra skjuts i återfuktningen. Sedan tillsätts kallpressad näringsrik avokadoolja och sötmandelolja.
Härlig innehåller malen kardemumma som på ett härligt vis skrubbar huden. Doften kommer från exklusiv eterisk kardemumma olja, bra för cirkulationen och stärkande för sinnet. Oljan är energifull och värmande.


PRIMA OLIVE med sheasmör:

Denna tvål består endast av förtvålad ekologisk kallpressad olivolja och förtvålat sheasmör.
Olivoljan är känd för sin mildhet, skyddande och återuppbyggnade egenskaper. Sheasmöret gör att tvålen blir extra fet och ger lite mer lödder.

  • Helt oparfymerad.
  • Supermild i sin rengöring och passar därför även barn och känsliga personer.
  • Tvålen är rejält berikad med samma olivolja som den är tillverkad på för att verkligen besmörja huden efter tvagning.
  • Doften är helt underbar, inget tillsatt men tvålen skapar ändå en såpaktig ljuvlig doft.

Denna tvål gillas av dom som ofta inte tål tvålar och för alla som helt enkelt gillar en riktigt fet tvål. Tvålen är tänkt att passa hela kroppen. När du badar kan du riva lite av tvålen och blanda i badvattnet. Fungerar då både som rengöring och badolja.


FABULÖS även till rakning:
Denna tvål har en bas av kakaosmör vilket gör den mild,riktigt fet och krämigt löddrande. Kokosolja ger hårdhet och fluffigt lödderSheasmör ger en extra skjuts i återfuktningen. Sedan tillsätts kallpressad näringsrik avokadoolja, rapsolja, ricinolja samt kaolinlera.
Denna tvål är överfettad med exklusiv nyponrosfröolja vilket gör den riktigt riktigt fet och närande. Löddret är tätt och kompakt och passar dessutom utmärkt som raktvål.
Doften på denna tvål har en torr träig ton som i duschens värme blommar ut och vetivergräsets kådiga lite tyngre ton anas.

Tvålen väger ca 120g styck. Tänk dock på att tvålen är handgjord, handgjuten och förpackad förhand så vikten kan variera något.