Hinza väska stor ljusgrön -green plastic

349 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: HINZA

Hinza väska med ny färg för 2023 Ljusgrön. En pigg, ljus & glad ton. Hinzaväskan-originalet. En svensk klassiker !
Ljusgrön green plastic stor Hinzaväska.

Material:
Denna variant "Green Plastic" innehåller så kallad grön polyetenplast där sockerrör använts som råmaterial istället för olja.

GREEN PLASTIC - Mer än 60% av plasten i väskan är framställd av den förnyelsebara råvara sockerrör.

Hur du använder den :
Tag med dig väskan till affären när du handlar mat och annat så slipper du köpa engångspåsar. Hinzaväskan ger även smart förvaring i hemmet såväl som på kontoret. Den är perfekt som strandväska , i badhuset och som picknickkorg. Hinzaväskan är praktisk när du arbetar i trädgården, den är tålig och står stadigt. Eftersom den är gjord av plast är det bara att skölja ur den om den blir smutsig. 

Ergonomisk:
Hinzaväskan kan bäras tätt intill kroppen och är därmed skonsam för rygg och axlar. Med en väska i varje i varje hand fördelas tyngden och och underlättar tung lastning ytterligare.

Storlek:
Höjd med handtag: 42 cm. Höjd utan handtag: 25 cm.
Längd: 44 cm. Bredd: 18 cm.
Rymmer: 15 liter.
Max vikt: 15 kg.
Färg: ljusgrön

Miljö:
Hinza tänker och arbetar klimatsmart. Hinzaväskorna tillverkas i Hillerstorp i Småland med omtanke om kvalitet, miljö och arbetsförhållanden. Fabriken är certifierad inom miljö- och kvalitetsledning enligt ISO-9001 och ISO-14001. Genom närheten till fabriken har Hinza kontroll över material och produktion samtidigt som transporterna blir korta.

Historia:
Hinzaväskan tillverkades första gången redan på mitten av 1950-talet av Perstorp AB. Vissa känner säkert igen väskan som "Perstorpskassen". Sedan 2008 tillverkas väskan av Hinza AB vars VD är Karin Bachstätter, barnbarns barn till Perstorp AB:s grundare.

Hinzaväskan - så mycket mer än en väska !

Material: Biobaserad plast. Tillverkningsland: Sverige. Designad på 1950-talet.