Väska Refined blue/grey-HANDED BY

625 kr

Denna fina produkt har antingen precis sålt slut eller är den en nyhet som inte kommit ännu. Klicka nedan så hör vi av oss när den finns i lager.

  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
Varumärke: HANDED BY

Väska Refined i färgen pastel blue with grey.
En helt ny plastväska för denna sommar där man jobbat extra mycket med mönstret och valt kortare handtag. En något smalare mer raffinerad väska som även passar bra till kontoret. På insidan finns ett fack med dragkedja för dina viktigaste saker.

Grafiskt mönster i vävd i återvunnen plast. Hållbar, står stadigt och är lätt att rengöra. Perfekt till shoppingrundan, på stranden och även som förvaring. En praktisk, modern och trendig shopper-bag. Flätas för hand av kvinnor från Vietnam eller Kina. Girlpower ! Vacker raffinerad design.

Storlek: H 31 cm, B 34 cm, D 17 cm.
Korta handtag i konstläder gör väskan bekväm att bära. Trendig mixad pastellfärg.
 
Handed By är ett varumärke från Holland som jobbar med handgjorda vävda väskor. De försöker lämna minsta möjliga fotavtryck på miljön genom att använda bla återvunnen plast. Väskorna är handgjorda och av högsta kvalitet.  Du kan känna dig stolt & trygg när du väljer en väska med den unika stämpeln i form av en hand. Handen symboliserar att alla produkter är handgjorda och fria från barnarbete.