Smycke-set

598 kr

Denna fina produkt har antingen precis sålt slut eller är den en nyhet som inte kommit ännu. Klicka nedan så hör vi av oss när den finns i lager.

  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Varumärke:

Klassiskt snyggt set med matchande halsband och örhänge. En design som passar de flesta och kan användas ofta. Den stilrena formgivningen gör dessa smycken lätta att kombinera med andra favoriter. Perfekt present till din vän.

Materialet är blankt stål. Nickelsäkert enligt EUs nickeldirektiv. Innehåller inte bly eller kadium. 

Dessa örhängen passar dig som har hål i öronen, Storlek på ringen ca 1 cm och 2 mm i tjocklek. Låses med en klassisk snurrebuss.
Halsbandet har en kedja i längd  45 cm. Kedjan löper fritt i ringen. Ringens storlek/diameter ca 1,5 cm och 3 mm i tjocklek.

Stål är ett tåligt material som du inte behöver putsa. Torka endast av dom med lätt fuktad trasa för att få bort tex smink eller hårspray. Sov inte med dina smycken då de utsätts för onödigt slitage och har du otur kanske du råkar ta sönder kedjan i sömnen. Ha inte dina smycken på dig i pool eller hav  då klor och salt kan missfärga ditt smycke. När de inte används mår de bäst av att förvaras i ett smyckeskrin där de inte ligger på varandra då de kan repas.