Det ser ut att bli en ganska enkel och stilfull jul. De klassiska färgerna dominerar tillsammans inslag från naturen. Guld, vitt och naturligtvis rött men även mycket svärta. Less is more-tänket ser man även under julen precis som i vinterns övriga trender. I jul är det de små detaljerna som sätter stämningen.Hemmet ska vara mysigt, men det krävs inte mycket för att julkänslan ska infinna sig. Välj ut dina personliga favoriter som betyder något för dig. Komplettera med detaljer som granris, kottar, halm och granris.Formerna på pyntet är klassiska som granar, stjärnor och djur.

Cult Designs fina porslin finns nu även i juligt rött liksom lyxigt porslin från Pip Studio.Varannan svensk har ett julgran hemma. Det behöver inte vara en symmetrisk perfekt gran som i en Disneyfilm. Nej istället väljer många en lite mer unik och personligt charmig gran och helst ekologisk förstås.


Ljus hör till julen och visst är det härlig med all stämning som syns i fönstren när man går förbi. Inget slår väl ett levande ljus när man vill skapa stämning. Gärna handstöpta svensktillverkade ljus. Led-ljusen är praktiska när det inte passar sig med levande ljus.House Doctors Xmas car har nu blivit en älskad klassiker som denna jul kommer i fler varianter, sååå coola.

Varje år kommer en ny glögg från Blossa, med inspiration från olika delar av världen. 2019 kommer inspirationen från Hawaii och därmed sticker flaskan ut från övriga trender med sin rosa färg och smak av bla passionsfrukt.

En fin bricka att servera allt gott under julen är trevligt och när den inte används låt det står framme som en tavla.
En favorit är denna moderna julbricka från Kraam.
För att vara säker på att dina julklappar kommer fram i tid ska du göra din order hos oss senast 17 december. Bor du på Gotland eller långt uppe i Norrland så gärna ännu tidigare....


Hemtrevliga julprodukter från Mellow Design i rött och vitt. We like !
Vi slår gärna in din utvalda gåva som present. Detta kostar inget extra och du gör detta val i kassan.

Vi lovar snabb leverans och öppet köp i 30 dagar. Du betalar enkelt och säkert med Klarna eller med Swish.
Vi packar och skickar från vårt eget lager och lämnar fraktfritt från 499 kr (annars 49 kr).  

Ingen fakturaavgift, expeditionsavgift eller minsta ordersumma.

Välkommen och God Jul !