Spindelljus Sverige duo

160 kr
80 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Varumärke: LJUSMAKAREN

Heja Sverige !
Coola spindelvävsljus till din Sverige-dukning. Perfekt att sätta rätt stämning när det är dax för sommar OS, fotbolls-VM eller varför inte melodifestivalen. Perfekta till studenten eller midsommar. Plocka fram på husvagnssemestern eller i sommarstugan. Rolig present till vänner från andra länder eller när du själv åker iväg och får lite hemlängtan. Självklart åker de fram på Sveriges nationaldag 6 juni.

Dessa spindelnätsljus  levereras i en fin presentlåda med Sverigeband.

Dessa ljus av högsta kvalitet tillverkas småskaligt med mycket kärlek för hand i Skåne. 100% stearin. Spindelljusen väver ett underbart mönster medan de brinner.

Detta paket innehåller 1 ljus gult och 1 ljus blått.
Höjd 16 cm. Brinntid ca 40 timmar / ljus.

Tänk på är att ljuset inte bör stå på en dragig plats. En luftvärmepump är förödande för ljuset.
Placera alltid ditt spindelljus på ett ljusfat då det alltid rinner lite. Ett spindelljus går även att sätta i en lykta om man vill. Tänk dock på att lämna dörren öppen lite så att det inte blir för varmt inne i lyktan eftersom då ljuset börjar rinna för snabbt.

Välj ljus med stearin istället för paraffin  då det är snällare mot både människa och miljö. Stearinet i detta ljus är en blandning mellan animaliska och vegetabiliska fetter.
.