VEGGIO påsar till frukt och grönt

68 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
Varumärke: VEGGIO

Återvinna är bra men återanvända är ännu bättre. Använd Veggio nätpåse när du handlar frukt och grönsaker istället för platspåsar.

Ta med dina Veggio-påsar till affären och fyll med frukt, grönsaker och annat som du annars hade lagt i en platspåse. Handlar du i butiker med självscanning kan du klistra fast prislappen på lappen som sitter på påsens utsida.  När du kommer hem fungerar Veggio även som förvaringspåse. Varorna luftas och håller sig färska längre än i en stängd plastpåse. Frukten eller grönsakerna kan också sköljas av direkt genom påsens små hål. En Veggiopåse tål ca 10 kg frukt eller grönt.


Varför Veggio ?
Bättre alternativ än plastpåsar.
Skölj frukten genom påsen.
Tål maskintvätt 40°C.
Veggio är godkänd för mathantering och är tillverkad i 100% polyester. 


Du får 5 st  Veggio-påsar i olika storlekar. Om påsen blir smutsig tvättas den enklast i 40°C maskintvätt och hängtorkas. Dra gärna i den lite efter tvätten för att undvika att den krymper.

Storlek:
2 x 33 cm x 40 cm,
2 x 28 cm x 30 cm .
1 x 15 cm x 17 cm.
Veggio väger endast 7-11 gram.
Stoppa ned de stora påsarna i den lilla när du går iväg och handlar så har du alla samlade.

Varför polyester?
Polyester är idag den mest hållbara lösningen för återanvändningsbara påsar till frukt och grönt. Till skillnad från bomullspåsar och andra organiska material binder polyester inte fukt och reagerar inte med fruktens mögelsporer. Nätpåsen gör att frukten andas och förlänger hållbarheten för frukt och grönt.  Veggio tillverkas med minimal mängd olja och i god kvalitet med långa fibrer. Långa fibrer är viktigt för att den ska hålla för så många tvättar som möjligt och för att den ska tåla hög belastning. Tillverkade i Kina.