FJÄDERBLOMMOR


Fjäderblommor är vackra för dekoration. Enkla att fästa i björkriset eller på andra sorters kvistar. En fjäderblomma är en fin inredningsdetalj. En förpackning innehåller 12 st fjäderblommor, välj bland flera olika färger.


Fjäderblomma svart
35 kr   49 kr
Fjäderblomma lila
49 kr
Fjäderblomma vit
49 kr
Fjäderblomma cerise
29 kr   49 kr
Fjäderblomma lime
39 kr   49 kr
Fjäderblomma ljusgul
29 kr   49 kr
Fjäderblomma turkos
35 kr   49 kr

Information från leverantören om fjädrarna:
Alla våra fjädrar kommer från slaktavfall från matindustrin. Då vi äter ofantliga mängder av höns, struts mm så finns det fjädrar från dessa fåglar i överflöd. Det blir en form av recycling. Fjädrarna är sedan tvättade samt även färgade och bearbetade till olika dekorationer. Inga av våra fjädrar kommer från levande djur. Detta är specifikt för klädindustrin där det krävs fjädrar med speciella egenskaper som behåller värme inne och väta borta.  De fjädrarna kommer från fåglar vi inte äter av  lika mycket som tex. and. Fjäder till pynt finns i överflöd medan  fjäder till kläder är en bristvara.

Dessa fjäder blommor är enkla att fästa i björkriset eller på andra sorters kvistar. Fjäderblommorna är även fina att sätta i blomsterarrangemang, kransar, buketter, mm. En förpackning innehåller 12 st fjäderblommor,välj bland flera olika färger. Ca 3 fjädrar är lagda så de bilder en blomma på ca 6-7 cm.Många tycker att de liknar en magnoliablomma.
Tänk på att det tar några dagar innan fjädrarna vecklat ut sig helt efter att du öppnat förpackningen.