Badhandduk 70 x 140 Mandala-KRAAM

299 kr
225 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: KRAAM

Snygga badhanddukar i velour med Mandala-mönster är ett måste för ditt badrum! Känn hur den mjuka, sammetslena ytan värmer dig efter duschen. Denna vita handduk med grått mönster är även perfekt att använda vid poolen eller som strandhandduk.
Med sina 70 x 140 cm är den tillräckligt stor för att torka av hela kroppen. Den är tillverkad av 100 % bomulls-velour och tryckningen är gjord med miljövänlig vattenbaserad färg. Certifierad enligt Öko-Tex.
För att bibehålla handdukens kvalitet är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt. Tvätta den i 60 grader och var noga med doseringen av tvättmedel. Försök undvika sköljmedel för att inte försämra handdukens förmåga att suga upp vatten. 


Fräscht vit med grått mönster.
Mått: 70 x 140 cm. Material: 100 % bomulls-velour.
Skötselråd: maskintvätt 60 grader.

Miljövänlig vattenbaserad färg används vid tryckningen av dessa duschhanddukar. Handdukarna tillverkas i Turkiet medan tryckningen sker i Sverige. Certifierade enligt Öko-Tex.

Vad är velour ?
Det är frotté som är skuren, den kallas då velour och har en sammetsliknade yta. Velour används ofta till de bästa handdukarna för den mjuka känslans skull. 

Skötselråd
Tvätta din handduk i 60 grader. Var noga med doseringen av tvättmedel. Överdosering av tvättmedel gör att maskinen inte klarar av att skölja rent tvätten. Dessutom är det bra för naturen om vi inte doserar mer än vad som behövs. Dra lite i kanterna efter tvätten då öglorna i frottén bilder sig hårdare vid tvätt.

Undvik sköljmedel. Sköljmedel lägger sig som en hinna runt fibern och försämrar handdukens förmåga att suga upp vatten så då fungerar den sämre.
Det går bra  att torka handduken i torktumlare. Den blir då mjuk och fluffig. Men den slits även fortare i torktumlaren......