Bricka rund 38 snöflinga- KRAAM

399 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: KRAAM

Bricka. Vit bakgrund med krispiga snöflingor i grått:
Härlig för en stilren modern jul men även hela vintern. Du vet väl att snöflingor är vinterns fjärilar ?
På baksidan står det: Snowflakes are kisses from heaven

Här får du plats med både koppar för varm choklad och massa godis. Låt den stå framme som en vacker tavla när den inte används.
Mått diameter 38 cm.

Brickan är tillverkad i Sverige av noggranna hantverkare med fingertoppskänsla. Brickan är tillverkad i eko-vänlig formpressad björk och har en skyddande matt melamiyta.  Motivet printas med högkvalitativa bläckstråleskrivare på ett FSC®-certifierat papper.
FSC-märkt MDF (Medium Density Fibreboard).
Vit baksida.

Skötselråd:
Brickan kan diskas i maskin men det sliter på ytan så vi rekommenerar ändå att du diskar för hand. Du vill ju att den ska vara lika fin länge eller hur. Oftast räcker det att torka av med en fuktad trasa.
Svensktillverkad.
Design av Kraam by Anilla.

Vi har valt att samarbeta med Åry för tillverkning av denna bricka. De har lång erfarenhet, jobbar med kvalitet och är ett miljömedvetet val. Åry använder nämligen en märkning på sina produkter som garanterar att råvaran som har använts till den färdiga produkten är spårbar och kommer från certifierade leverantörer. FSC® (Forest Stewardship Council®) är en oberoende, internationell medlemsorganisation som arbetar för ett ansvarsfullt skogsbruk med hänsyn till både miljö och människa. En global standard reglerar hanteringen av råvaran gällande avverkning, skydd av djur- och växtliv i området samt arbetsförhållanden. De höga kraven som måste uppfyllas inom respektive område ser till att skogen brukas på ett hållbart sätt för att kunna nyttjas även av våra kommande generationer.
Årys certifieringsnummer: TUEV-COC-001057 .
Årys licensnummer: FSC-C137102.