Vattenflaska POWER grå

399 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: CARL OSCAR

En termosflaska för både varm och kall dryck. En snygg grå färg och fint mönster som är baserad på fornnordiska runor.

En 100 % tät flaska som håller drycken varm eller kall genom VacuumShieldTM- teknologi. Flaskan rymmer 0,5 L och har dubbla väggar med vakuumisolering. Den är tillverkad i 18/8 livsmedelsgodkänt, rostfritt stål och håller din dryck kall i upp till 24 h eller varm upp till 12 h. Pulverlacken ger flaskan en extra tålig yta samt gör den lätt att greppa.  Den är även försedd med en anti-slip pad i botten och ett handtag i silikon vilket gör den enkel att ta med.

Denna termosflaska är tålig och kan användas om och om igen.
Den är designad för dagligt bruk; fyll den på caféet på väg till jobbet, använd den på gymmet, yogan eller picknicken på stranden. Perfekt för att ta med nybryggt kaffe, te, iskallt vatten eller kylt vin.

Alla flaskans delar är naturligtvis BPA-, ftalat- och blyfria. Ett annat plus med rostfritt stål är att det inte håller kvar eller avger några smaker. Handdiska flaskan för att bevara mönstret på bästa sätt. Använd ej i mikrovågsugn eller i frysen.

Material: Rostfritt stål & PP-plast
Mått: Ø 7,4 x 21,3 cm
Vikt: 288 g
Volym: 0,5 l

Spirit TEMPflask™. Från svenska varumärket Carl Oscar.

Denna fina grå flaska har en skyddsruna på sig som står för inre styrka, POWER.

Algiz har ljudet S/Z. Det här är en skyddsruna och en symbol för älgen och sägs föreställa antingen ett stiliserat älghuvud eller en uppsträckt hand. Den anses vara en mäktig symbol för djurriket och förknippas ofta med skyddsänglar, vägledare och kraftdjur. Algir är en av de kraftigaste skyddsrunorna och står för inre styrka och kontakt med människans sanna jag. Älgrunan fungerar som en fyr som leder bort från faror och skyddar bäraren mot onda makter.