Nätkasse rosa-KRAAM

99 kr
74 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: KRAAM

Vårens och sommarens trendigaste väska är en nätkasse ! ! Eller mesh bag som den även kallas.
Färg: gammelrosa

En nätkasse tar liten plats så du kan stoppa den i fickan och är lätt att ha liggandes tex i bilen så man inte glömmer.  Många har redan inspirerats av trenden att bära med sig sin egen shoppingbag istället för att köpa onödiga plastpåsar när de handlar. Detta är ju bra för miljön men även för din ekonomi.

Mått ca 60 x 25 cm inkl. handtag när den ligger mot en platt yta. Sedan expanderar påsen efterhand som du lägger i saker  den. Handtagen ca 20 cm.

Perfekta strandkassen då ingen sand följer med i onödan. Dessutom passar den bra som förvaringspåse i allt från barnens rum till badrummet. Samla dina accessoarer i hallen. Eller släng i dina gympaskor på väg till gymmet. På shoppingrundan på stan kan du komplettera med en liten innerväska eller necessär för dina minsta prylar som nycklar och läppstift.

Denna nätkasse är tillverkad av  bomull som färgats. Rejäla mjuka längre handtag. Trots att den är liten expandrar den och rymmer mycket. Mycket snygg dusty pink !

Skötselråd:
Skontvätt, max 40°C. Kan krympa max 10%.
Ej klorblekning, kemtvätt, torktumla.
Strykning, max 110°C.

KRAAMs  nätkasse är den trendigaste accessoaren för säsongen! Denna rosa kasse är tillverkad av bomull som färgats och har rejäla, mjuka handtag. Den tar liten plats och är lätt att ha med sig. Med sin stilrena design passar den perfekt både som strandkasse och som förvaring i hemmet. Använd den för att bära dina dagliga shoppingrundor, eller ha den som necessär för småprylar. Följ skötselråden för att hålla din nätkasse i bästa skick!