Varmvattenflaska Eye Bright Teal- WILLIAM MORRIS

399 kr
199 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: WILLIAM MORRIS

Ljuvlig varmvattenflaska med lyxigt fodral.

  • Denna 0,5 l varmvattenflaska är lyxigt insvept i ett mjukt bomullstäcke, generöst vadderat och hålls ihop med ett satinband.
  • Ger timmar med värme, komfort och lättnad från värk (den perfekta följeslagaren på kyliga nätter).
  • Det lyxiga vadderade tygskyddet är mjukt mot huden och ger en mysig barriär från värmen i den naturliga gummiflaskan.
  • Det håller också värmen och hjälper dig att hålla dig varmare längre.
  • Säkerhet först: utformad för att möta och överträffa British Standard 1970: 2012.


Alla Green & Heath -produkter tillverkas i England.


Fyll värmeflaskan med varmt vatten från kranen (ej kokande vatten), känn försiktigt så att den inte är så varm att den bränns. En varmvattenflaska kan användas för att värma sängen eller att värma upp leder och muskulatur. Det är en enkel metod för att minska smärtan eller för att värma upp kroppen.

William Morris tygdesign  Eye Bright in Teal är uppkallad efter en blommande ört. Klassiskt småskaligt mönstret designades av William Morris 1883.  En blommig fest för ögat.
Den mjuka känslan med värme mot din hud är en känsla av ren lyx. Detta mjuka tyg ger en perfekt balans mellan njutning och komfort. 

Mått: Längd: 16 cm Höjd: 25 cm Djup: 6 cm

Den internationellt erkända brittiska säkerhetsstandarden 1970 för gummi- och PVC-varmvattenflaskor eller kort BS 1970:2012 för den nuvarande standarden är ett kännetecken för kvalitet. Standarden kräver att tillverkarna följer strikta riktlinjer i produktionen, testar produkten och ser till att kunden har tydliga instruktioner för att använda och lagra varmvattenflaskan på ett säkert sätt. Gummi är ett jättebra isoleringsmaterial. En varmvattenflaska med hög gummiandel håller därför värmen längre än en produkt med låg gummiandel. I början har gummi en särskild lukt, som försvinner med tiden. Luktar din varmvattenflaska gummi, är det en indikator att den har högt gummiinnehåll = bra alltså. Gummi är en dyr råvara, det betyder att ju högre gummiinnehåll en produkt har, desto dyrare blir priset. En kvalitativ gummivärmeflaska kostar alltså lite mer.
En flaska av lägre kvalité luktar inget och har känslan av krita. På gummiprodukter som är utblandade med krita kommer produkten att bli spröd och förändra utseende över tid. Detta gäller inte gummiflaskorna från Green&Heath.