Mugg Love-KRAAM

165 kr
49 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Varumärke: KRAAM

Vår fina emaljmugg har en svart emaljerad kant och själva muggen är i vit emaljerad plåt av högsta kvalitet. På ena sidan står det Love [laav] is the new black och på andra sidan vår fina Kraamloggo.

Detta är inte bara en mugg att dricka ur. Varför inte ha den till att samla alla dina fina saker i, pennor, godis, plocka bär i den, sätt en blomma, ja listan kan göras lång. Du kan dricka både varma o kalla drycker ur den. Muggen är perfekt att ha med sig på äventyr, camping och utflykter. På båten, i husvagnen, i skog & mark eller bara hemma i trädgården. 

Vår mugg är tryckt i Sverige, med den senaste teknologin och med högsta kvalitet. Din älsklingsmugg ska hålla länge tycker vi.
Ett tips......tappa inte muggen. Den går inte sönder men den kan få en buckla eller bli lite skavd. Och det kan göra ont på tårna :)

Trycket sublimeras ( trycket bränns in i muggen) vilket ger hög kvalitet och bestående tryck som är helt diskmaskinssäkert. Din mugg är emaljerad på hela ut- och insida men på insidan av örat når inte alltid emaljen hela vägen, vilket gör att det kan bli lite plåt som är utan färg. Dock gör detta ingen skillnad för muggens funktion utan det är helt normalt i framställningen av emaljmuggar. Den svarta målade kanten på muggarna är handmålad och är inte helt jämn utan det kan skifta lite från mugg till mugg. Charmen med handgjort tycker vi.


Vår mugg är 8 cm hög och 8 cm i diameter. Muggen väger ca 150 g. Muggen rymmer ca 3 dl. Muggen tål värme upp till 270 grader. Ska ej användas i mikrovågsugn.


OBS Nu endast 1 st kvar !