Badhandduk 70 x 140 Mandala-KRAAM

295 kr
200 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Varumärke: KRAAM

Härlig frottehandduk i vitt med fint Mandala-mönster. Så snygg i ditt badrum och så gosig att svepa om sig efter duschen.
Lika fin att på solstolen vid poolen eller som strandhandduk.

Fräscht vit med grått mönster.
Mått: 70 x 140 cm. Material: 100 % bomulls-velour.
Skötselråd: maskintvätt 60 grader.

Miljövänlig vattenbaserad färg används vid tryckningen av dessa duschhanddukar. Handdukarna tillverkas i Turkiet medan tryckningen sker i Sverige. Certifierade enligt Öko-Tex. ( läs mer om detta här )

Vad är velour ?
Det är frotte som är skuren, den kallas då velour och har en sammetsliknade yta. Velour används ofta till de bästa handdukarna för den mjuka känslans skull. 

Skötselråd
Tvätta din handduk i 60 grader. Var noga med doseringen av tvättmedel. Överdosering av tvättmedel gör att maskinen inte klarar av att skölja rent tvätten. Dessutom är det bra för naturen om vi inte doserar mer än vad som behövs. Dra lite i kanterna efter tvätten då öglorna i frottén bilder sig hårdare vid tvätt.

Undvik sköljmedel. Sköljmedel lägger sig som en hinna runt fibern och försämrar handdukens förmåga att suga upp vatten så då fungerar den sämre.
Det går bra  att torka handduken i torktumlare. Den blir då mjuk och fluffig. Men den slits även fortare i torktumlaren......