KLINTA


Doftljusen som blir massageolja
Läs mer om Klintas ljus i Anillas blogg som du hittar här


Klinta 

Grundarna Lisa & Simon Stevens berättar:

"Sedan Klinta började med tillverkningen av Klinta Massageljus & Hudvård har målet alltid varit att skapa högkvalitativa, miljövänliga och naturliga ljus med ingredienser som är både hållbara och snälla mot naturen. Att kunna tända och njuta av ett bra, väldoftande och prisvärt ljus med gott samvete är en vardagslyx som alla kan unna sig, utan att göra det på bekostnad på miljö eller hälsa – tvärtom, lovar vi påstå. Och att använda hudvårdsprodukter som inte innehåller färgämnen och bensin, som inte testats på djur och som handgjorts i vår del av världen känns naturligt men likväl ovanligt.Vi gör vårt yttersta för att våra medvetna kunder ska vara nöjda. "

Milda dofter, ej testade på djur, alla produkter tillverkade  i EU.
Klintas Kvalitetslöfte gäller inom etik, hälsa och miljö.

Klintas mest sålda produkt är doft och massageljuset som finns i många olika varianter.
Dessa består endast av fyra komponenter. Dels parfym, som är antingen doftolja eller eterisk olja, och dels tre olika oljor, nämligen sojavax, palmolja och rapsolja. Inga konserveringsmedel, färgämnen, parabener, sulfater, animaliska ämnen eller någon annan substans är tillsatt. Doftoljorna eller de eteriska oljorna tillverkas i EU och är inte testade på djur. De blandas in i hela ljusmassan (till skillnad från en del andra där de sprayas på ytan av ljuset) och doftar därmed gott och lagom mycket ända ner till sista brinntimmen. Veken består av obehandlad bomull.

Läs mer om Klintas ljus i Anillas blogg som du hittar här


Bara någonting litet - NYHET VÅREN 2019
Denna samling av doftljus är ett bra val när du vill ge någonting litet men personligt. Kanske till värdinnan, kompisen, kollegan eller mamma? Bara någonting litet-ljusen innehåller exakt samma ingredienser som alla Klintas ljus - sojavax, rapsolja och doftolja/eterisk olja.