Hinza väska hög nougat cykelfäste

429 kr

Denna produkt finns tyvärr inte på lager.

  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: HINZA

Hinza cykelväska nougat.

En praktisk väska att fästa på cykelns pakethållare i färgen nougat med svarta handtag och svarta fäste.

Det här är en högre och något hårdare modell av den klassiska Hinzaväskan som designades på 1950-talet. Den är perfekt att ta med till mataffären, på picknick och till stranden. Väskan har krokar på ena långsidan som gör att du kan fästa väskan på cykelns pakethållare och får på så vis en praktisk cykelkorg som går att ta av och på.


ÅTERVUNNEN PLAST
Väskan är gjord av återvunnen plast. Genom att återanvända plast sparar vi energi och jordens resurser samtidigt som vi undviker onödiga koldioxidutsläpp.
Handtagen är av bioplast från sockerrör som är en förnyelsebar råvara. Väskan är tillverkad i Sverige.

Den höga väskan är hårdare i materialet än de vad de stora och små Hinzaväskorna är. Väskan rymmer 14 liter och klarar 14 kilo. Avståndet mellan krokarnas yttre kanter är 21 cm och själva krokarna är 2 cm breda.


Tips: Vinkla gärna väskan något och öppna samtidigt upp krokarna för att smidigare ta av och på väskan från pakethållaren.

Storlek:
Höjd med handtag: 46,5 cm
Höjd utan handtag: 30 cm
Mått: Botten 15x28 cm. Uppe 19x33,5 cm
Max vikt: Den höga väskan är hårdare i materialet än vad de stora och små Hinzaväskorna är. Väskan rymmer 14 liter och klarar 14 kilo.
 

Miljö:
Hinza tänker och arbetar klimatsmart. Hinzaväskorna tillverkas i Hillerstorp i Småland med omtanke om kvalitet, miljö och arbetsförhållanden. Fabriken är certifierad inom miljö- och kvalitetsledning enligt ISO-9001 och ISO-14001. Genom närheten till fabriken har Hinza kontroll över material och produktion samtidigt som transporterna blir korta.

Historia:
Hinzaväskan tillverkades första gången redan på mitten av 1950-talet av Perstorp AB. Vissa känner säkert igen väskan som "Perstorpskassen". Sedan 2008 tillverkas väskan av Hinza AB vars VD är Karin Bachstätter, barnbarns barn till Perstorp AB:s grundare.