Väska Motif röd-HANDED BY

599 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Varumärke: HANDED BY

Väska Motif i klassisk röd och vit mönster.
En helt ny plastväska för denna sommar där man jobbat extra mycket med mönstret och valt kortare handtag. Den perfekta väskan för en rolig dag i stan. De mjuka PU-läderhandtagen gör väskan lätt och bekväm att bära med sig. Den unika designen av flätmönstret gör denna väska till ett riktigt blickfång! Tillverkad av 70% återvunnen plast.

Grafiskt mönster i vävd i återvunnen plast. Hållbar, står stadigt och är lätt att rengöra. Perfekt till shoppingrundan, på stranden och även som förvaring. En praktisk, modern och trendig shopper-bag. Flätas för hand av kvinnor från Vietnam eller Kina. Girlpower ! Vacker raffinerad design.

Storlek: H 32 cm, B 38 cm, D 22 cm.
Korta handtag i konstläder gör väskan bekväm att bära.
 
Handed By är ett varumärke från Holland som jobbar med handgjorda vävda väskor. De försöker lämna minsta möjliga fotavtryck på miljön genom att använda bla återvunnen plast. Väskorna är handgjorda och av högsta kvalitet.  Du kan känna dig stolt & trygg när du väljer en väska med den unika stämplen i form av en hand. Handen symboliserar att alla produkter är handgjorda och fria från barnarbete.