CARL OSCAR

Funktionella och hållbara produkter för att om och om igen kunna ta med sig varm och kall mat och dryck. Vattenflaskor och matlådor som är snygga, praktiska och prisvärda.


Teamet bakom Carl Oscar berättar:
"Användningen av engångsemballage för att ta med mat och dryck on the go har ökat enormt. På sikt är det ohållbart. Vårt bidrag från Carl Oscar är funktionella, prisvärda och hållbara produkter för att om och om igen kunna ta med sig varm och kall mat och dryck. Man kan inte ensam göra allt men alla kan göra något så ta med matlåda, fyll på din vattenflaska och skippa engångsmuggen när du köper kaffe. Snyggaste vattenflaskan och matlådan är en bonus. Våra barn Carl och Oscar har både namngett företaget och ger oss ständigt inspiration och idéer till nya produkter."

Dessa produkter har lång livslängd med så miljövänliga material som möjligt, sett till hela produktionsprocessen samt livslängden på produkten. Mottot är att Carl Oscars produkter ska användas så mycket och ofta som möjligt. Produkterna erbjuder ett bättre alternativ till engångsmuggar och engångsemballage och förenklar även för användaren att minska onödigt matavfall.

Alla produkterna är helt gift- och BPA-fria De är även livsmedelsgodkända enligt europeisk standard och är säkra att använda till såväl vatten som barnmat.

Carl Oscars produkter designas och utvecklas i Sverige. Skandinavien är starkt förknippat med stilren och tidlös formgivning och är även i framkant när det gäller kreativt nytänkande, kvalitet och hållbara miljöaspekter. Merparten av Carl Oscars innovativa lösningar är patentskyddade internationellt.

Carl Oscar är grundat och verkar i Sverige och har alltid haft en stark relation till naturen. De använder så miljövänliga och hållbara material som möjligt och är stolta över produkters långa livslängd. Carl Oscar erbjuder bättre alternativ till engångsartiklar och tillsammans kan vi minska onödigt matsvinn.

✔️ Varmt✔️ Kallt✔️ Hållbart✔️ Snyggt✔️ Rostfritt stål✔️ Pulverlackerad✔️ Lasergraverat mönster✔️