A GOGO

Veganska, funktionella & snygga datorväskor mm. För varje såld produkt planteras ett träd i samarbete med onetreeplanted.org/A GOGO fyller vårt praktiska behov av förvaring, inte minst när vi är i rörelse och on the go. Utan att kompromissa med det estetiska och vackra.
Väskor för din laptop, surfplatta & mobil samt necessärer och sminkväskor. Är du en digital nomad som uppskattar praktiska och vackra saker som dessutom värnar om djuren ? Då är detta varumärke något för dig. Samtliga produkter är tillverkade i veganskt läder (PU).

Design Pia Fehrm från Stockholm.

A GOGO är inte bara en funktionell & vacker produkt som passar in i en modern livsstil. För varje produkt från A GOGO som säljs planteras det ett träd. One product – one tree. A GOGO vill på detta sätt tillsammans med er ge en ”kick-back to nature”. Visst känns det helt rätt i magen.
Detta görs i samarbete med organisationen https://onetreeplanted.org/

Designern Pia berättar:
Våra produkter tillverkas idag av högkvalitativt veganläder, vilket är ett hållbart konstmaterial. Materialvalet för våra kollektioner väger alltid in nytta och återbruksaspekter, och vi avstår helt ifrån användandet av PVC-plaster.