VEGGIO påsar till frukt och grönt 3-pack

38 kr

Denna produkt finns tyvärr inte på lager.

  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: ANILLA

Återvinna är bra men återanvända är ännu bättre. Använd Veggio nätpåse när du handlar frukt och grönsaker istället för platspåsar.

Ta med dina Veggio-påsar till affären och fyll med frukt, grönsaker och annat som du annars hade lagt i en platspåse. Handlar du i butiker med självscanning kan du klistra fast prislappen på lappen som sitter på påsens utsida.  När du kommer hem fungerar Veggio även som förvaringspåse. Varorna luftas och håller sig färska längre än i en stängd plastpåse. Frukten eller grönsakerna kan också sköljas av direkt genom påsens små hål. En Veggiopåse tål ca 10 kg frukt eller grönt.


Varför Veggio ?
Bättre alternativ än plastpåsar.
Skölj frukten genom påsen.
Tål maskintvätt 40°C.
Veggio är godkänd för mathantering och är tillverkad i 100% polyester.

Veggio väger endast 7-11 gram. Stoppa gärna ned alla påsarna i en när du går iväg och handlar så har du alla samlade. Om påsen blir smutsig tvättas den enklast i 40°C maskintvätt och hängtorkas. Dra gärna i den lite efter tvätten för att undvika att den krymper.

3-packets mått:
3 x  28 cm x 28 cm.

Varför polyester?
Polyester är idag den mest hållbara lösningen för återanvändningsbara påsar till frukt och grönt. Till skillnad från bomullspåsar och andra organiska material binder polyester inte fukt och reagerar inte med fruktens mögelsporer. Nätpåsen gör att frukten andas och förlänger hållbarheten för frukt och grönt.  Veggio tillverkas med minimal mängd olja och i god kvalitet med långa fibrer. Långa fibrer är viktigt för att den ska hålla för så många tvättar som möjligt och för att den ska tåla hög belastning. Tillverkade i Kina.

Veggio tillverkas i återvunnen PET. Det vill säga från insamlade återvunna transparenta PETflaskor. Det innebär att materialet varken behöver blekas eller färgas vid omvandlingen från flaska till textil. Materialet är certifierat från Global Recycle Standard vilket säkerställer att materialet är insamlat och återvunnet på ett ansvarsfullt sätt för miljö och människor. Materialet är också testat och godkänt för matförvaring.