Present Omtanke

258 kr

Denna produkt finns tyvärr inte på lager.

  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: RÄDER

Ett omtänksamt paket som innehåller en skyddsängel som nyckelring och en skön handkräm av hög kvalitet.Fin present till den du tycker om.

Mer om innehållet:
Vår nyckelring med ängel i guldfärgad metall är en lyxig present som kan skydda både dig och dina nycklar. Med en storlek på 4 x 3 cm är den perfekt för att trä på dina nycklar, och på baksidan finns Räders logotype som ett extra liten detalj. Ängeln är inte bara vacker utan även ett tecken på skydd och trygghet. Bär den med dig var du än går så kommer du alltid ha en skyddsängel med dig. Vår nyckelring med ängel är den perfekta presenten till någon du tycker om. Den är inte bara vacker utan även ett tecken på kärlek och skydd. Köp den idag och ge bort en accessoar som kommer att bli uppskattad för evigt.
-----------------------------------------------------------
Lyxig handkräm med doft av citron och mandarin förstärkt med grönt basilikablad. Härlig kräm som återfuktar och skyddar händerna samt gör dina händer mjuka då krämen innehåller shea butter.
Naturliga ingredienser i mycket vacker förpackning. Lyxig present.
Storleken är perfekt att i fickan, handväskan, gymväskan eller på nattduksbordet. Lägg en tub på gästtoan som en omtanke om de som hälsar på i ditt hem.

Fri från paraben. Ej testad på djur. Handkräm Lemon Basil.
30 ml. Handkrämen tillverkas i England.
Från Michel Design Works.
Du känner igen paret Michels design på elefanten som de valt som sin symbol.