Bricka 27x20 Butterfly- KRAAM

249 kr

Denna produkt finns tyvärr inte på lager.

  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: KRAAM

Bricka Butterfly.
Vit bakgrund med text  "This could be your Butterfly Moment". På baksidan texten "Be bright-Be you" .

Fjärilen är för oss en stark symbol för frihet och förändring. Sluta aldrig utvecklas. Sträva alltid efter att bli ditt bästa jag. Var inte rädd för att synas. Missa inte ditt Butterfly Moment pga rädsla att misslyckas eller för vad andra tycker. Du kan bara vara dig själv.

Denna storlek på bricka kallas ofta frukostbricka. Det beror på att det får lagom plats med en god frukost för 1. Tex en skål med bär, en mugg med te och en smörgås. Naturligtvis funkar den lika bra till fika eller mellis.
Mått: 27 x 20 cm.

Brickan är tillverkad i Sverige av noggranna hantverkare med fingertoppskänsla. Brickan är tillverkad i eko-vänlig formpressad björk och har en skyddande matt melamniyta.  Motivet printas med högkvalitativa bläckstråleskrivare på ett FSC®-certifierat papper.
FSC-märkt MDF (Medium Density Fibreboard).
Vit baksida.

Skötselråd:
Brickan kan diskas i maskin men det sliter på ytan så vi rekommenderar ändå att du diskar för hand. Du vill ju att den ska vara lika fin länge eller hur. Oftast räcker det att torka av med en fuktad trasa.
Svensktillverkad.
Design av Kraam by Anilla.

Vi har valt att samarbeta med Åry för tillverkning av denna bricka. De har lång erfarenhet, jobbar med kvalitet och är ett miljömedvetet val. Åry använder nämligen en märkning på sina produkter som garanterar att råvaran som har använts till den färdiga produkten är spårbar och kommer från certifierade leverantörer. FSC® (Forest Stewardship Council®) är en oberoende, internationell medlemsorganisation som arbetar för ett ansvarsfullt skogsbruk med hänsyn till både miljö och människa. En global standard reglerar hanteringen av råvaran gällande avverkning, skydd av djur- och växtliv i området samt arbetsförhållanden. De höga kraven som måste uppfyllas inom respektive område ser till att skogen brukas på ett hållbart sätt för att kunna nyttjas även av våra kommande generationer.
Årys certifieringsnummer: TUEV-COC-001057 .
Årys licensnummer: FSC-C137102.