Nätkasse grön-KRAAM

99 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: KRAAM

Nätkasse grön.
Vårens och sommarens trendigaste väska är en nätkasse ! ! Eller mesh bag som den även kallas.
Färg: grön.

Tygkassen har länge älskats av "Zero Waste-nördarna " och de chica fransyskorna har burit hem sina baguetter i en nätkasse hur länge som helst. Nu har den blivit något av en symbol för nya tidens tänk kring hållbarhet. En nätkasse tar liten plats så du kan stoppa den i fickan och är lätt att ha liggandes tex i bilen så man inte glömmer.  Många har redan inspirerats av trenden att bära med sig sin egen shoppingbag istället för att köpa onödiga plastpåsar när de handlar. Detta är ju bra för miljön men även för din ekonomi.

Mått ca 60 x 25 cm inkl handtag när den ligger mot en platt yta. Sedan expanderar påsen efterhand som du lägger saker  den. Handtagen ca 20 cm.

Perfekta strandkassen då ingen sand följer med i onödan. Dessutom passar den bra som förvaringspåse i allt från barnens rum till badrummet. Samla dina accessoarer i hallen. Eller släng i dina gympaskor på väg till gymmet. På shoppingrundan på stan kan du komplettera med en liten innerväska eller necessär för dina minsta prylar som nycklar och läppstift.

Denna nätkasse är tillverkad av  bomull som färgats. Rejäla mjuka längre handtag. Trots att den är liten expandrar den och rymmer mycket. Mycket snygg militärgrön färg.

Skötselråd:
Skontvätt, max 40°C. Kan krympa max 10%.
Ej klorblekning, kemtvätt, torktumlas.
Strykning, max 110°C.


Utvald av Kraam by Anilla.