Skärbräda Happiness-KRAAM

389 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: KRAAM

Skärbräda.
Ljusgrå, lite flammig, bakgrund med text  "Happiness is homemade" och en grå mandala.
På baksidan har vi skojat till det med texten "Are you looking at my buttom" :)

En skärbräda kan du naturligtvis använda för att skära saker på. Men idag används den lika mycket som en dekoration i köket. Stoppa inte undan den i en låda när den inte används utan häng eller luta den någonstans och se så snyggt det blir. Som en tavla.
Skärbrädan är även trevlig att använda som uppläggningsfat till tapas, bröd eller som ostbricka. Lägg fram den på det dukade bordet och antingen samla grytor, skålar, kryddor osv eller gör ett stilleben med små vaser, vackert ! 

Mått: 40 x 20 cm.
Skärbrädan är tillverkad i Sverige av noggranna hantverkare med fingertoppskänsla. Skärbrädan är tillverkad i eko-vänlig formpressad björk och har en skyddande matt melaminyta.  Motivet printas med högkvalitativa bläckstråleskrivare på ett FSC®-certifierat papper. Testad och godkänd för kontakt med mat av www.eurofins.com.
FSC-märkt MDF (Medium Density Fibreboard).
Vit baksida. Hål för enkel upphängning.

Skötselråd:
Skärbrädan tål ej maskindisk och ska inte läggas i vatten. Bara torka av med fuktig trasa. Brädan kan även användas som underlägg för varma grytor dock ej grytor i gjutjärn. Brädan är värmetålig till 130 grader.

Svensktillverkad.
Design av Kraam by Anilla.

Vi har valt att samarbeta med Åry för tillverkning av våra skärbrädor. De har lång erfarenhet, jobbar med kvalitet och är ett miljömedvetet val. Åry använder nämligen en märkning på sina produkter som garanterar att råvaran som har använts till den färdiga produkten är spårbar och kommer från certifierade leverantörer. FSC® (Forest Stewardship Council®) är en oberoende, internationell medlemsorganisation som arbetar för ett ansvarsfullt skogsbruk med hänsyn till både miljö och människa. En global standard reglerar hanteringen av råvaran gällande avverkning, skydd av djur- och växtliv i området samt arbetsförhållanden. De höga kraven som måste uppfyllas inom respektive område ser till att skogen brukas på ett hållbart sätt för att kunna nyttjas även av våra kommande generationer.
Årys certifieringsnummer: TUEV-COC-001057 .
Årys licensnummer: FSC-C137102.