Reflextofs soft Olive silver

149 kr

Denna produkt finns tyvärr inte på lager.

  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: FIREFLY

Reflextofs Soft Olive silver.

Kombinera fashion med säkerhet . På dagen är detta en snygg detalj och på kvällen funkar den även som en reflex. Reflextofsen är tänkt att fästas på en jacka, väska, ryggsäck, handväska, barnvagn eller resväska.

Reflexmaterialet i denna tofs är mjukt och ser ut som skinn, vilket passar perfekt för den som vill ha en diskret och snygg reflex. Tofsen har handsydda stygn bak för en elegant look. Reflextofsen har en fin Firefly-medaljong tillsammans med karbinhaken. Förpackas i en egen liten låda. 

  • Material: Reflex-material i mjuk plast som upplevs som skinn
  • Storlek tofs: 9,5 cm (inkl karbinhaken blir den 13 cm)
  • Fäste: Guldfärgad nyckelring och karbinhake.

Reflextofsen är tillverkad av mjuk plast av finaste kvalitet i 3M -reflekterande material. Den är blyfri och överensstämmer med den amerikanska CPSIA. Reflexen uppfyller EU: s krav för säkerhets reflektorer, men på grund av dess unika form är tofs-reflektorn inte godkänt för EN13356.

Firefly berättar:
"Firefly reflektorer är utformade med kärlek i Sverige och producerade med högsta säkerhetsstandard från vår lilla fabrik i Kina.En reflektor reflekterar ljuset från en mötande bil och gör dig synlig från upp till 125 meter bort, jämfört med endast 30 meter bort utan en reflektor. Avståndet kan vara skillnaden mellan liv och död." 
Be seen - Firefly !

Obs! Använd inte reflexen för att dra i och öppna/stänga en dragkedja. Reflexen är endast tänkt som dekoration och reflex.